Депутати Луцької міськради вважають, що КП «Ласка» необхідно ліквідувати

Депутати Луцької міськради вважають, що КП «Ласка» необхідно ліквідувати
Депутати вважають, що КП «Ласка» недоцільно освоює бюджетні кошти

Про це йшлося на засіданні постійної комісії з питань торгівлі, послуг і розвитку підприємництва у четвер, 23 липня.

Депутат Луцької міськради Богдан Шиба сказав, що факт з будівництвом паркану за 400 тисяч для собачого притулку «просто вивів з себе». Він важає, що варто ліквідувати КП «Ласка» і провести реорганізацію підприємства.

«Коли створювалось це підприємство, то йшлось про установу, яка би мала надавати послуги стерилізації бродячих тварин. Натомість маємо притулок для бродячих собак. Він перетворився на установу, яка освоює значні суми бюджетних коштів.

Паркан за 400 гривень мене особисто дуже обурив. Таке освоєння кошті, які необхідні для інших цілей, вважаю недоцільним», - мовив Богдан Шиба.

Один з членів комісії вважає, що варто ліквідувати комунальне підприємство, а натомість створити при СКАП «Спецкомунтранс» виробничий підрозділ. Проте рішення не підтримали.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 10
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
гав гав гав гав!!!
Відповісти
Та якби той паркан був 400 грн., то хай би був, але ж не 400 тисяч!!! З такої суми Дана може ще не на одну поїздку в Туреччину скубнути, і не тільки в Туреччину...
Відповісти
Негоже нам перетворюватися в націю живодерів. Про людей судять як вони піклуються про дітей, стариків і бездомних тварин. Подивітся, пане Шиба, як це робиться в Європі, куди ви теж прямуєте... Що буде з нашими дітьми, у яких на їх очах вбивають дружків, з якими вони ще гралися... ? Виростуть живодерами ? Кому ми такі потрібні в Європі ?
Відповісти
Підтримую!
Відповісти
Це Шибу треба стерилізувати
Відповісти
шиба зійшов на пси
Відповісти
Ліквідувати треба нелюдів таких з влади ,а не притулок для тварин!!!!!
Відповісти
Я кожного дня вам товкмачу, що КП "Ласка" треба закрити, гроші віддати мені, а замість Дани запросити відомого київського захисника тварин Ведулу
Відповісти
та шиба вже давно не в собі, шо він бреше шо його паркан вивів з себе.
шиба, а тобі ті четверо не сняться?
Відповісти
У двір на С,Бандери два тижні тому прибилася собачка,ні на кого не гавкала,дітки гралися,дорослі були не проти тваринки у дворі.Але приіхали гицелі з мамсурова,забрали на стерилізацію 17.07,по телефону відповідали,що "готують до стерилізаціі",коли дорослі приіхали забирати собачку,то.....зі слів нетверезого лікаря лаааски виявилося,що тварина (разом з іншими собакам)...втікла,хоча дивлячись на бомжоватого виду працівників собака померла від спеки(без води)чи на операційному столі п,яного сергуні-лікаря.Тож всі "захисники"лааааски"моліться,щоб ваш улюблинець не потрапив до ГИЦЕЛЬСЬКОІ установи.А КП ОДНОЗНАЧНО треба закрити,а не відмивати гроші на безмовних собаках...
Відповісти
Останні новини
Депутати Луцької міськради вважають, що КП «Ласка» необхідно ліквідувати
23 липень, 2015, 16:16