Громадськість хоче, щоб Гунчик контролював «танці на кістках» героя Революції гідності

Громадськість хоче, щоб Гунчик контролював «танці на кістках» героя Революції гідності
Представники громадськості у Луцьку не можуть зупинити скандального будівництво пам’ятника Василю Мойсею, який вже встигли охрестити «танці на кістках».

Про це стало відомо під час засідання постійної комісії Луцької міської ради з питань міжнародного співробітництва, інформаційної політики, молоді, спорту та туризму.

Депутат Луцької міської ради Павло Данильчук розповів, що будівництво надгробного пам’ятника Василю Мойсею не можна зупинити, адже частину грошей – 400 тисяч гривень – на нього вже перерахували, а сім’ї запрошені на відкриття.

«Це просто «совковий підхід» з боку міської ради», - сказав він.

Представники громадськості, які були присутні на комісії, запропонували свої пропозиції стосовно будівництва. Зокрема, вони оголосили, що вважають будівництво пам’ятника передчасним, а також вирішили звернутись до голови Волинської ОДА Володимира Гунчика, щоб він контролював будівництво скандального пам’ятного знака на Меморіалі слави.

Данильчук запропоновував направити ці пропозиції до Луцького міського голови Миколи Романюка, що члени комісії і підтримали.

Нагадаємо, до Дня Незалежності України в обласному центрі на Меморіалі вічної слави, на місці, де похований волинян Василь Мойсей, хочуть побудувати масштабний пам'ятник Героям Небесної Сотні, вартість якого один мільйон 40 тисяч гривень.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Громадськість хоче, щоб Гунчик контролював «танці на кістках» героя Революції гідності
23 липень, 2015, 16:46