Огляд футбольного матчу «Волинь» - «Шахтар»

Огляд футбольного матчу «Волинь» - «Шахтар»
23 липня «Волинь» зіграла з "Шахтарем", відкривши Чемпіонат України.

Першу скрипку у «Волині» грав Флорентін Матей, який неочікувано для всіх знову з`явився у стартовому складі хрестоносців. Господарі практично затисли гірників на їхній половині поля, йдеться на офіційному сайті ФК «Волинь».

До відверто гольової нагоди справа дійшла на 15 хвилині, коли Ордець за 15 сантиметрів до штрафної збив саме Матея. Постраждалий взявся пробивати і в стилі свого співвітчизника Бікфалві влучив у дальню стійку.

До 25 хвилини Шахтар грав тільки на контратаках і така тактика дала йому нагоду. Пройшла стрімка атака гостей після пасу з лівого флангу. М'яч дістався Марлосу, який віддав на Тайсона, а той, в свою чергу, розстріляв Шуста з шести метрів - 0:1.

Волинь кілька хвилин оговтувалася, але шахтарі почали ще більше загрожувати воротам Шуста. Богдан метався у воротах як міг, але від швидкого другого голу свою команду не врятував. Тейшейра вивів сам на сам з ним Гладкого, Шуст відбив удар останнього, але сам Алекс у дотик влучив уже в порожні ворота – 0:2.

І навіть після цього господарі не впали у депресію і не сіли в оборону. Лучани заслужено відігралися після пробиття пенальті. Матей заробив пенальті на фолі Ордеця і сам його реалізував – 1:2.

Відтак, інтрига у матчі поновилася і на другий тайм вболівальники проводжали свою команду підбадьорюючи на подальшу боротьбу.
Чого не скажеш про дії команди у перші хвилини другої половини матчу.

Небезпеки від лучан було небагато, тому першими забили гірники. Учетверте в сезоні відзначився Тейшейра. Тайсон віддав супер-пас на лінію воротарського Волині, де було відразу троє гірників і Тейшейра без проблем поцілив у кут воріт Богдана Шуста 1:3.

Хмари оповили небо над «Авангардом» і перспективи лучан у цьому матчі, проте «хрестоносці» старалися і кілька разів були дуже близькими до другого голу. Втім, попри старання волинян, «Шахтарю» вдалося забити учетверте.

«Волинь» була близькою до того, аби кинути в бій усіх своїх молодих атакувальних гравців. На заміни вийшли Петров із Хомченком, готувався до дебюту Ярослав Деда, але довелося змінювати Насонова на Шіша, адже Олександр зазнав ушкодження.

До кінця матчу команди обмінювалися «уколами», гості не форсували подій, зважаючи на вівторкоий матч кваліфікації Ліги чемпіонів у Стамбулі. А у господарів запам’яталися перспективний і, на жаль, нереалізований вихід Кобахідзе, кілька ударів Матея, Хомченка і Петрова. Особливо красивим вийшов прохід Матея на 86 хвилині, коли Фло продерся у штрафну, вдарив і зовсім трохи не встиг на добиванні.

Відтак особливо неочікуваним був четвертий гол Шахтаря - Бернард, виконуючи штрафний, відпасував у центр карного на Едуардо і мяч після його удару та рикошету від Шабанова влетів до сітки воріт Шуста - 1:4.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Наруга...наруга... над болiльниками...
Подушка мокра вiд слiз...
Відповісти
Шахтёр, так держать.
Відповісти
Бик, не бикуй. Хто багато плаче, той мало ссить.
Відповісти
Останні новини
Огляд футбольного матчу «Волинь» - «Шахтар»
23 липень, 2015, 22:43