Нетверезий ковельчанин на викраденому автомобілі став винуватцем ДТП. ФОТО

Нетверезий ковельчанин на викраденому автомобілі став винуватцем ДТП. ФОТО
Нетверезий ковельчанин викрав автомобіль, а згодом став винуватцем дорожньо-транспортної пригоди. Автозлодія правоохоронці затримали, а транспортний засіб повернули власнику.

На лінію « 102» Ковельського міськвідділу внутрішніх справ звернувся житель Маневицького району із заявою про викрадення автомобіля «Volkswagen Golf», повідомляє прес-служба Волинськох міліції.

Чоловік проводив будівельні роботи на земельній ділянці в селі Бахів Ковельського району. Зловмисник, скориставшись легковажністю власника, який залишив ключі в автомобілі, заволодів транспортом заявника та зник. Однак спритник не впорався з керуванням та став винуватцем автопригоди. Викрадена автівка зіткнулася із трьома транспортними засобами. В результаті дорожньо-транспортної пригоди чотири автомобілі отримали механічні пошкодження.

За вчинення кримінального правопорушення правоохоронці затримали 24-річного молодика, який перебував напідпитку. Окрім того, з’ясували: зловмисник раніше був засуджений.

Слідчим відділенням Ковельського МВ УМВС України у Волинській області відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст. 289 (Незаконне заволодіння транспортним засобом) Кримінального кодексу України. Зловмисника затримано в порядку ст.208 КПК України та поміщено в ізолятор тимчасового тримання міськвідділу. Тривають слідчі дії. Санкція статі передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до восьми років з конфіскацією майна або без такої.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: ДТП, Ковель
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
тепер знати, як лишати ключі))) за науку требаа платити)))
Відповісти
Останні новини
Нетверезий ковельчанин на викраденому автомобілі став винуватцем ДТП. ФОТО
24 липень, 2015, 10:59