Директор КП «Ласка» не розуміє, чому депутати хочуть ліквідувати її підприємство

Директор КП «Ласка» не розуміє, чому депутати хочуть ліквідувати її підприємство
Директор луцького комунального підприємства «Ласка» Богдана Новарчук вважає, що для закриття її підприємства немає об’єктивних причин, адже воно працює і рятує лучан від потенційної небезпеки укусів безпритульних тварин.

Про це вона заявила під час своєї прес-конференції 24 липня.

Богдана Новарчук зазначила, що її підприємство регулярно звітує перед міською владою, а також переконувала, що притулок тварин є прибутковим. За минуле півріччя КП «Ласка» заробило майже 20 тисяч гривень за надані ветеринарні послуги, а також послуги відлову.

«За роки існування нашого підприємства вдалося досягнути таких результатів, що нами пишається не лише Україна, але і наші іноземні колеги та партнери. Я думаю, що рішення депутатів міськради про ліквідацію КП «Ласка» базується на власних образах та можливих політичних інтригах. Я не бачу об’єктивних причин для закриття підприємства», - мовила Новарчук.

Також жінка повідомила, що їй невідомо, як депутати після закриття КП «Ласка» боротимуться із безпритульними тваринами, що робитимуть із тими трьома сотнями собак та котів, які нині перебувають на території притулку.

«Я надіюсь, що на сесії Луцькради депутати не приймуть рішення про ліквідацію комунального підприємства. Адже відловом тварин не можуть займатися громадські організації та волонтери. Якщо члена громадської організації покусає пес породи Алабай і людина від цього загине - то відповідальність за це нестиме місто. Не зрозуміло, що робити далі з тваринами, які утримуюються зараз на підприємстві», - резюмувала директорка КП «Ласка».

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 6
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Дана не фіг державні гроші транжирити
Відповісти
Замість того шоб тут коменти "виписувати"допомогли хоча б одній - двум тваринам,а не заважали тим,хто хоч щось робить!!!
Відповісти
Лєна нефіг отвьйортки хляти і потім пісятися в штани в сніжинках
Відповісти
Тому й хочуть зліквідувати, що Данна вважає його своїм...
Відповісти
Ох як новарчук тримається за посаду,певно забула,як волонтером пікетувала міськраду за жорстоке поводження з тваринами,і досить базікати,як "нас хвалять"-хвалебні оди звучать лише з вуст новарчук(пошукайте в неті статті про НЕГАТИВНИЙ досвід Луцька по вирішенню проблем з безпритульними собаками)
Відповісти
Це не притулок для тварин,а концтабір,в якому собаки з"їдають собак,подивитися в яких умовах проживають собаки неможливо,тільки з дозволу пані новарчук,тому що, ретельно приховує жахливу ситуацію,яку вона створила у притулку. Де відмиваються кошти,а доля тварин нікого не цікавить. Вимісти новарчук,як сміття,негайно.
Відповісти
Останні новини
Директор КП «Ласка» не розуміє, чому депутати хочуть ліквідувати її підприємство
24 липень, 2015, 12:56