Поляки бояться україців?

Поляки бояться україців?
За результатами опитування поляки вбачають найбільшу загрозу в арабах і українцях.

Про це повідомляє Корреспондент.net.

Водночас симпатію до українців засвідчили 40% поляків. Більше половини поляків (55%) вважають, що араби можуть становити загрозу для їхньої країни, тоді як 35% населення Польщі дотримуються аналогічної думки про українців. Про це свідчать результати опитування Ipsos про ставлення до іноземців.

Оцінюючи загрози для країни, більшість поляків (55%) заявили, що на найменшу довіру заслуговують арабські мігранти. Позитивне ставлення до них демонструють лише 18% респондентів.

Думка про те, що загрозу для Польщі можуть становити мігранти з України, поділяють 35% опитаних. Симпатію до українців засвідчили 40% поляків.

Оцінка загрози безпеці країни з боку представників інших національностей не перевищує 21%. Разом з тим, найбільшу симпатію поляки відчувають до жителів Західної Європи (63%), США і Канади (62%).

При цьому найбільшу культурну близькість поляки відчувають до західних європейців (62%), американців і канадців (48%), а також до українців (47%).

Дослідження проводили для національностей Західної Європи, Латинської Америки, американців і канадців, українців, африканців, в'єтнамців і арабів.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 13
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А Французские депутаты не боятся ездить в Крым. Сегодня члены французской делегации находятся в Севастополе. Там они посетили музей-панораму «Оборона Севастополя 1854-1855», созданную художником Францем Рубо. Депутат Национального собрания Франции Жак Мийар во время встречи с журналистами обратил внимание на то, что Россия и Франция имеют длинную историю культурного и политического сотрудничества. Сложившаяся ситуация с санкциями «не имеет смысла». Парламентарии Франции отметили, что по возвращении на родину приложат все возможные усилия, чтобы изменить негативное отношение к возвращению Крыма в Россию, которое сложилось во Франции, и будут способствовать скорейшему снятию санкций.
Відповісти
Гідом у них Путін призначив Януковича ?..
Відповісти
На тимчасово окупованій території Криму . були присутні депутати з Франції. які в своїй країні мало відомі на політичній арені нічого не вирішують і ніколи не вирішували . " десант " в Крим уже засуджений урядом ( читайте міжнародну пресу ) КЛОУНИ , А простіше на вашем сленге " Свадебные генералы)
Відповісти
А ти звідки знаєш прізвіща депутатів Франції і їх рейтінг на батьківщине?
Відповісти
Група французьких депутатів републіканської партї. вірних екс. чуєш екс -президенту Ніколя Саркозі" Они не в самолете . они в компоте"Парламент Франції засудив поїдку депутатів . це - законослухняна Європа . а не верхня вольта в північній півкулі Читай провідні видання. гугли
Відповісти
загрози безпеці?
Для українців Польща це транзитна країна. нехай африканці там живуть
Відповісти
Ты сам сказал-"транзит". Чем быстрее "волинянин" и ему подобные бандерлоги-западенцы свалят транзитом через Польшу, тем чище воздух, легче дышать будет. Вони меньше.
Відповісти
Слухай, кримчанин, звали звідси! Те, що ти тут пишеш нікому не цікаво! Ящо ти думаєш, що хтось із мешканців Західної України дуже ностальгує за Кримом - ти дуже помиляєшся! Тут свої звички і пріоритети щодо способу і місця відпочинку. Це місцеві курорти, яких тут вдосталь, або Турція, Єгипет,Болгарія. Хто побував в Криму, той зарікся - хамство,бруд,здирництво,кримінал! Так що відвалили, то відвалили - щасливої дороги! Це ще все нагадує процес розлучення: по хаті валяються речі колишньої зрадливої дружини, приходять до оплати її рахунки - це дратує, але вже тішить, що все скінчилося! А вона, тим часом вже усвідомлює,що наробила,що їй урвалося, бідує, шкодує, сидить у тебе на сторінці у ФБ ,спостерігає за твоїм життям і строчить про те як у неї всьо харашо, шо даже французи похвалілі! Не цікаво -відвали!!!
Відповісти
Похоже, тебя часто женщины посылали. Очень натуралистично описал.
Відповісти
Дурбелик. До речи тут баби? Черговий раз зовнішня політика України дала бульку. Франки срати хотіли на ноту МЗС України. Ми остаточно втратили будь який авторитет. Шенген прикрутили. Обіцяли безвізовий. Россія (північна частина) отримала безвізовий режим з США. А нас як дикунів нікуди не пускають. Стрибаєм далі.
Відповісти
Погоджуюсь з дописувачем на імя Степан. Україна доскакалася, поступово перетворюючись на бананову республіку (на жаль) ...
Відповісти
в крим приїхав якийсь французський депутат подивитись на картину. всі поцьомали його в зад визнавши цей візит подвигом і навіть хотіли дати медаль.
в кацапії вже пару років живе відомий французський актор, який втік з батьківщини, щоб не платити податки.
кацапія як магніт притягує до себе все лайно))
троль "кримчанин", не забудь обеліск поставити цьому французському депутату в тому музеї))
Відповісти
Депутатов французов было десять человек. Они срать хотели на "страшную" ноту укр МИДа-наследников Огрызка. Да и сама украина уже огрызок-минус Змеиный, Крым, Новороссия. Это только начало.
Відповісти