Список фільмів, які представлять на нічному кінопоказі «Бандер Night Cinema»

Список фільмів, які представлять на нічному кінопоказі «Бандер Night Cinema»
«Бандер Night Cinema» представляє список фільмів, які будуть переглядатись на нічному кінопоказі.

Уже менше тижня залишилось до широкомасштабного фестивалю українського опору «Бандерштат». Саме тому організатори нічного кіно на цьому заході – «Бандер Night Cinema» поділилися переліком кінострічок та їх коротким описом.

Усі фільми дуже якісні, патріотичні та повчальні. Лучани матимуть хорошу нагоду духовно збагатитись та культурно відпочити.

Розпочне кіноперегляд Енвер Бекіров, який представить фільм Ахтема Сейтаблаєва «Хайтарма» – перша художня картина про депортацію кримських татар.

Далі Богдан Бальбуза розповість про фільм «Становлення нації», що розповідає, якою була роль Національного Альянсу у часи від Революції до Революції (2004–2014 рр.).

Костянтин Коновалов представить свій фільм «Експедиція» – про подорожі Тараса Шевченка, а також фільми Тараса Ткаченка «Кобзар» – присвячений творчості Шевченка, «Степан Бандера: Ціна свободи» – документальний фільм про життя видатної української постаті на основі спогадів, фото– і кіноматеріалів.

Уже другої ночі з 1 на 2 серпня глядачів захоплюватиме сюжет стрічки «Добровольці Божої чоти», яку представлятимуть Леонід Кантер та Іван Ясній. Фільм демонструє воєнні будні та героїзм добровольців -«кіборгів», які захищали донецький аеропорт.

Великою подією для нашого кіноперегляду буде показ фільму «Холодний Яр. Воля України або смерть!», який представлять Олександр Ратушняк та Юрій Митрофаненко. Режисер фільму – Галина Химич. Він є документальним фільмом про визвольну боротьбу українських повстанців проти російських окупантів 1918–22 рр. Знятий за мотивами роману очевидця подій Юрія Горліс–Горського.

Цього літа глядачів відвідає «Molodiya Festival», про який детальніше розповість лідер СГО «Молодіжна платформа» – Захар Ткачук. На фестивалі представлять ролики молодих українських режисерів на різну соціальну проблематику.

І на завершення Юлія Гонтарук – режисер, «мама» об'єднання «Вавилон'13», запропонує нам трішки короткометражного документального кіно.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Список фільмів, які представлять на нічному кінопоказі «Бандер Night Cinema»
25 липень, 2015, 20:00