Лучанка віддала телефонним шахраям майже 28 тисяч гривень

Лучанка віддала телефонним шахраям майже 28 тисяч гривень
Рятуючи сина від кримінальної відповідальності, жінка віддала аферистам усі заощадження.

24 липня 2015 року о 05:10 до правоохоронців звернулася 59-річна жителька обласного центру, повідомляє прес-служба УМВС України
у Волинській області.

Жінка повідомила: о 01:30 невідомий, зателефонувавши на мобільний телефон, представився працівником міліції та повідомив, що її син скоїв кримінальне правопорушення і йому загрожує кримінальна відповідальність.

А щоб врятувати сина від тюремного строку, співрозмовник запропонував вирішити проблему за певну грошову винагороду. Довірлива жінка, передала незнайомцеві усі свої заощадження, а це 1200 доларів США. Коли з’ясувала, що її обдурено, із заявою звернулася у міліцію.

Відомості про подію були внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Правоохоронці відкрили кримінальне провадження за ч.1. ст.190 (Шахрайство) Кримінального кодексу України.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 7
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
це шахрайство? точніше, тут не тільки шахрайство, а й ще один злочин - жінка хотіла приховати кримінал,а для цього хотіла дати хабар працівнику міліції, тобто - те ж хотіла вчинити злочин )))
Відповісти
Не шкода. Дурень(дурепа), і в Африці-дурень.
Відповісти
Сам ти Стьопа такий , коли людям старшого віку звонять серед ночі і називають всі дані по дітях і по їхній сімї то з переляку можуть й квартиру переписати.
Відповісти
В 59 років-цілком адекватний вік. До старчеського маразму ще далеко. Звичайна дурь. В "Луцьку чути баксів шелест-знову лох їде на нерест". В дитячому фільмі "Буратіно" чудові слова пісні ліси Аліса і кота Базіліо-" пока на свете существуют дураки..."
Відповісти
не ясно про сина:
так скоював чи не скоював?
Відповісти
Як можна віддати гроші через дзвінок? не розумію. А поговорити з сином вона не хотіла? Мені постійно дзвонять, багато чого говорять і що? Зараз кругом обман,ніхто це не контролює і не наказує.Тим більше попереджують всіх, що якщо вам дзвонять, одразу звертатись треба в міліцію.
Відповісти