Довибори у Чернігові: міліція зафіксувала двадцять одне порушення

Довибори у Чернігові: міліція зафіксувала двадцять одне порушення
Довибори до Верховної Ради України у "скандальному" 205 округу в Чернігові проходять спокійно, з незначними порушеннями.

Про це інформує прес-служба УМВС України в Чернігівській області.

Так, до чергової частини Чернігівського міськвідділу міліції надійшло повідомлення про спостерігачів, які на кількох виборчих дільницях 205 виборчого округу пред’явили посвідчення, які викликають сумнів у своїй дійсності.

Використовуючи фальшиві посвідчення, молодики реєструвалися під виглядом журналістів газети Комітету виборців України «Точка зору».

На місця порушень виїхала слідчо-оперативна група, яка вивела псевдожурналістів із фальшивими посвідченнями з дільниць.
Підписи на посвідченнях псевдожурналістів, підроблені. Зловмисники використали старі бланки посвідчення, з яких зробили копії.

Також правоохоронці зафіксували спробу підкупу виборців. Чернігівцям, які зареєстровані в 205 окрузі, 26 липня почали надходити СМС-повідомлення з пропозицією отримати дві тисячі гривень за фотографію бюлетеня з відміткою напроти потрібного кандидата. Організатор розсилки пропонував миттєво отримати гроші за адресою в Чернігові від координатора або по пошті. Вказувався й номер телефону координатора. Триває перевірка.

На дільниці по вул. Генерала Бєлова, спостерігачі зафіксували, як виборець намагався винести бюлетень з дільниці. Чоловіка намагалися затримати, але він встиг порвати бюлетень та втекти.

На іншій виборчій дільниці по вул. Генерала Пухова зафіксована спроба виносу бюлетеня. Виборець спробував вкинути в урну для голосування несправжній виборчий бюлетень. Виборця затримано, складено протокол.

Також зафіксований винос бюлетеня з виборчої дільниці по вулиці Горького.

На даний момент зареєстроване 21 дрібне порушення. Правоохоронці продовжують нести служби в посиленому режимі та реагують на всі звернення і заяви громадян.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Довибори у Чернігові: міліція зафіксувала двадцять одне порушення
26 липень, 2015, 16:56