В Брюсселі озброєний чоловік взяв у заручники жінку з дітьми

В Брюсселі озброєний чоловік взяв у заручники жінку з дітьми
У центрі Брюсселя захоплені заручники. Антитерористичні підрозділи федеральної поліції блокували квартал в комуні Іксель. Поліція веде з ним переговори, сподіваючись звільнити заручників без штурму.

Про це повідомив «ТАСС» з посиланням на телеканал RTBF.

«Імовірно йдеться про захоплення заручників у квартирі житлового будинку на вулиці Доценберг», – повідомив телеканал.

За його даними, озброєний чоловік утримує в квартирі жінку з дітьми. Поліція веде з ним переговори, сподіваючись звільнити заручників без штурму.

Прес-секретар центрального управління поліції Брюссель - Іксель Ілзе Ван Де Кеєр підтвердила, що поліція проводить операцію в цій частині міста, не повідомляючи подробиць.

Працюючі на місці події поліцейські відмовилися коментувати що відбувається, проте місцеві жителі з упевненістю стверджують, що причиною інциденту став побутовий конфлікт.

«Ми всі знаємо цього типа. Його вже заарештовували 9 липня, коли він посварився зі своєю дружиною і оголосив, що він озброєний і взяв її в заручники. Все було точно також і сьогодні – ми провели на вулиці п’ять годин, поки поліція не надоумила його. Не можу повірити, що після цього він так швидко вийшов на свободу», – розповів кореспондент Паскаль Л, що очікує разом зі своїми сусідами під дрібним дощем, коли поліція дозволить їм повернутися до себе додому.

За їхніми словами, рецидивісту 37 років, він колишній військовий і у них з дружиною однорічна дочка, яка також знаходиться в квартирі, куди чоловік поки нікого не пускає.

9 липня бельгійські ЗМІ повідомляли про «побутове захоплення заручників» в комуні Іксель, в ході якого чоловік, що знаходився в стані алкогольного або наркотичного сп’яніння з сигнальним пістолетом протягом декількох годин утримував в квартирі свою дружину з дитиною, і врешті-решт здався поліції. Під арештом він, однак, провів лише кілька днів і був відпущений на свободу, оскільки його дружина відмовилася висувати проти нього будь які звинувачення, заявивши, що перебувала з ним добровільно.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.