У Широкиному поранено спостерігача ОБСЄ

У Широкиному поранено спостерігача ОБСЄ
Внаслідок обстрілу у Широкиному поранений один з членів Спеціальної моніторингової місії (СММ) Організації з безпеки та співробітництва в Європі (ОБСЄ) отримав поранення.

Про це йдеться у повідомленні спостерігачів.

Зазначається, що спостерігачі у понеділок, 27 липня, зафіксували перестрілку. Вогонь вівся з північного сходу, північного заходу і півдня Широкиного. Після того, як співробітники місії почули снайперські постріли, керівник групи наказав залишити територію населеного пункту.

Потім спостерігачі помітили трьох осіб, які переховувалися в 50 метрах на північ від їх позиції. Пролунав звук пострілу, потім стався вибух в п'яти метрах від керівника патрульної групи ОБСЄ, який впав на землю. Він був поранений бетонним уламком, а його шолом було пробито.

Після інциденту члени місії направились до Маріуполя, фельдшер надав пораненому медичну допомогу. У Маріуполі в лікарні йому діагностували струс мозку та поранення ноги, пізніше члена місії виписали з лікарні.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Спостерігачі ОБСЄ повинні шевелитись, як "срані віники", а не спати по ночах, затискаючи під матрацом заначку. Не підходить, нехай забороняють війну по ночах...
Відповісти