Аваков вже назвав винного у смертельній ДТП за участі голови Конституційного суду

Аваков вже назвав винного у смертельній ДТП за участі голови Конституційного суду
Після ДТП медики борються за життя 11-річної дівчинки, голови Конституційного суду Юрія Батуліна та його водія.

Як повідомляє «5 канал», міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков заявив, що водій автомобіля, в якому їхав Баулін, порушив правила дорожнього руху. Глава МВС стверджує, що авто рухалося зі швидкістю 100 кілометрів за годину у населеному пункті. А відтак міністр пообіцяв об'єктивно розслідувати інцидент.

26 липня близько 20:00 на 320 кілометрі автодороги Київ-Харків зіткнулися легковик Toyota Camry з автомобілем Nissan. Унаслідок ДТП водій автомобіля Nissan та його пасажир загинули на місці. Ще двох пасажирів Nissan було доправлено до лікарні, один із них - дванадцятирічний хлопчик - від отриманих травм помер у дитячій міській клінічній лікарні Полтави. Постраждала 11-річна дівчинка перебуває в реанімаційному відділенні у важкому стані.

За даними МВС, Toyota Camry - службова машина голови КС, на момент ДТП він перебував на пасажирському сидінні. Унаслідок події Баулін дістав черепно-мозкової травми, рвані рани голови та ніг, і зараз перебуває у лікарні.

«У постраждалих політравми, численні ушкодження внутрішніх органів, черепно-мозкова травма. Після всіх обстежень в ургентному порядку було здійснено оперативні втручання. Стан здоров'я залишається важким, але стабільним», - повідомив агентству «Інтерфакс-Україна» в. о. головного лікаря обласної клінічної лікарні Олександр Олійник.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Аваков вже назвав винного у смертельній ДТП за участі голови Конституційного суду
28 липень, 2015, 04:48