Компанія «АвтоВАЗ» знову зупинила виробництво

Компанія «АвтоВАЗ» знову зупинила виробництво
Найбільший російський автовиробник «АвтоВАЗ» йде у корпоративний відпустку з 27 липня по 16 серпня.

Про це з посиланням на прес-службу підприємства повідомляє РИА Новости.

«Відпустка триватиме з 27 липня по 16 серпня. Під час відпустки на підприємстві будуть проводитися ремонтні та профілактичні роботи», - пояснили в прес-службі.

Однак частина співробітників «АвтоВАЗу» буде працювати під час корпоративної відпустки. Це працівники, які займаються розробкою нових автомобілів - Lada Vesta і Lada Xray, а також фахівці ремонтних служб. Конвеєр буде повністю зупинений.

Одночасно з «АвтоВАЗом» в корпоративний відпустку йде підприємство «GM-АвтоВАЗ» і один з найбільших постачальників «АвтоВАЗагргегат».

Корпоративна відпустка на автозаводі була введена з літа 2014 року. З 1 по 18 січня 2015 року «АвтоВАЗ» і «GM-АвтоВАЗ» призупиняли автомобільне виробництво в зв'язку з новорічними канікулами і корпоративною відпусткою. Також заводи не працювали з 1 по 11 травня.

Нагадаємо, найбільший постачальник комплектуючих для «АвтоВАЗу» - «АвтоВАЗагрегат» не працював до 26 липня, а з сьогоднішнього дня його співробітники повинні піти у корпоративну відпустку, при цьому його представники не могли сказати, коли завод відновить роботу.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.