Майбутніх журналістів перевіряли на компетентність. ФОТО

Майбутніх журналістів  перевіряли на компетентність. ФОТО
27 липня в Інституті філології та журналістики Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки свій екзамен на компетентність складали майбутні журналісти.

Про це повідомляє Волинь.info.com.

Опанувати професію журналіста бажає 90 абітурієнтів, серед яких не лише "новоспечені", але й люди, які вже мали досвід у такій сфері.

Спочатку для молоді організували прес-конференцію із громадською активісткою, доктором кафедри політології СНУ ім. Лесі Українки Оксаною Ярош. За результатами зустрічі із відомою лучанкою у юних журналістів і мала народитися ідея журналістського твору.

Під час комунікації Оксана Ярош розповіла чимало цікавого. Жінка повідала про ідентичність свого прізвища із очільником «Правого сектору», розповіла про свої феміністичні погляди та провела міні-лекцію на тему лідерства та громадської активності. Молоді журналісти намагалися завести спікера у глухий кут, вигадуючи компрометуючі питання.

«Журналістський апетит» прийшов опісля, тому деякі вступники бідкалися на себе, що не встигли поспілкуватися із поважною гостею.

У навчальній аудиторії на майбутніх студентів чекав декан Інституту філології та журналістики Юрій Громик, який був приємно здивований кількістю творчих напрацювань вступників, однак зауважив, що мистецькі творіння вступна комісія до уваги не братиме. "Віршами ви нас вже не здивуєте, але якщо хочете, то ми із задоволенням їх почитаємо», - заспокоїв Юрій Громик.

Отримавши добрячу порцію хорошого настрою, абітурієнти швидко та з ентузіазмом приступили до написання власних журналістських дітищ.



Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Майбутніх журналістів перевіряли на компетентність. ФОТО
28 липень, 2015, 15:09