У міськраді підтвердили кандидатуру Фацевича на присвоєння Почесного громадянина Луцька

У міськраді підтвердили кандидатуру Фацевича на присвоєння Почесного громадянина Луцька
Відбулося засідання постійної комісії міської ради з питань освіти, науки, культури, мови.

Депутати підтримали проект рішення щодо присвоєння звання Почесного громадянина міста Луцька Олександру Фацевичу, повідомляє прес-служба міської ради.

Секретар міської ради Сергій Григоренко повідомив, що цей молодий чоловік є уособленням мужності та самовідданості. У червні 2014 року Олександр Фацевич був прийнятий на службу в органи внутрішніх справ і призначений на посаду командира роти патрульної служби міліції особливого призначення “Світязь” УМВС України у Волинській області, на якій перебував по червень 2015 року.

Відряджався на чолі роти патрульної служби міліції особливого призначення “Світязь” УМВС у зону проведення антитерористичної операції. Під його керівництвом особовий склад підпорядкованого підрозділу брав участь у бойових діях у містах Іловайськ і Вуглегірськ Донецької області.

Під час несення служби та участі в бойових діях у зоні проведення антитерористичної операції Олександр Фацевич, ризикуючи своїм життям і здоров’ям, проявив мужність, командирську рішучість, відповідальність і професіоналізм керівника. Він самовіддано виконував службовий та громадянський обов’язок перед державою та народом, подаючи гідний приклад підлеглим працівникам. За проявлені мужність та героїзм його нагороджено орденом “За мужність” ІІІ ступеня, “Табельною вогнепальною зброєю” (ФОРТ-17) та присвоєно спеціальне звання „майор міліції”.

Нагадаємо, у Луцьку Олександр Фацевич заявив, що якщо депутати проголосують, то він відповідально носитиме це звання, але вважає, що батальйон «Світязь», якими він командував у зоні АТО, достойні вищих нагород.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Дивно якось: на службу до МВС був прийнятий лише рік назад, у чевні минулго року, і за рік - вже майор. Щось дужу швидкий службовий ріст, який не можна пояснити навіть службою в АТО. Явно щось нечисто...
Відповісти
до приїзду урядовців вклонилися....показуха, фальш...міська рада рулить! я не проти Фацевича, він мужній чоловік, популярний зараз персонаж, але є інші кандидатури, більш гідні цього звання...
Відповісти
Останні новини
У міськраді підтвердили кандидатуру Фацевича на присвоєння Почесного громадянина Луцька
28 липень, 2015, 16:19