У Луцьку Яценюк нагородив бійців батальйону «Світязь». ФОТО

У Луцьку Яценюк нагородив бійців батальйону «Світязь». ФОТО
В обласному центрі Волині прем’єр-міністр України Арсеній Яценюк під час свого візиту до Луцька нагородив бійців батальйону «Світязь», які брали участь у проведенні АТО, державними відзнаками та орденами.

Нагородження відбулося на Замковій площі міста 28 липня.

Прем’єр-міністр України Арсеній Яценюк під час свого виступу пригадав, як він разом із військовими евакуйовував із зони АТО трьох бійців «Світязя», які ледь прорвалися з Іловайського «котла». Він подякував військовим за їхню мужність та сміливість під час виконання своїх обов’язків.

«Я дякую усім бійцям батальйону «Світязь» за те, що вони, зі зброєю в руках, зупинили російського агресора і не дали йому піти далі. Ви справжні герої, які знають, що таке честь, сила, тому країна вами пишається. Ви заслуговуєте на те, аби кожен з вас міг у мирному житті реалізувати себе і використовувати свої знання на благо країни. Тому ви станете кістяком нового спецназу КОРД. Держава забезпечить кожного гідним місцем у цивільному та військовому житті. Ви потрібні країні, і для кожного з вас знайдеться місце», - мовив Яценюк.

Міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков зазначив, що колишній командир «Світязя» Олександр Фацевич знайшов своє місце у цивільному житті. Очоливши київську патрульну поліцію він доказав, що про колишніх військових ніхто не забув.

Олександр Фацевич як колишній командир батальйону «Світязь» зазначив, що йому не легко було полишати військову справу. Його постійно тягне до своїх побратимів, які зараз захищають на Сході України незалежність держави.

Він також назвав ім’я нового командира «Світязя» - підполковника Сергія Козака, який раніше очолював батальйон територіальної оборони «Волинь».

«Те, що я став начальником патрульної поліції – це виключно заслуга тих бійців, з якими я служив у зоні АТО. Я ними керував, але саме ці військові виконували успішно бойові завдання. Ці хлопці достойні державних нагород і вони їх заслужили, пройшовши важкі випробовування на війні», - резюмував очільник київської поліції.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 6
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Те г*вно Гусь знову тут. Його женеш-женеш,а вигнати не можеш.
Відповісти
воно ж - не тоне...
Відповісти
все - добре, і хлопці, з світязя - молодці, і Яценюк з Аваковим розказували гарно, дасть Бог - все вийде
Відповісти
Де ті що одні із перших боронили рубежі нашої ненькі УКРАЇНИ? Де ГВАРДІЙЦІ?!Про них вже забули!
Відповісти
Не знайшов часу з'їздити в Гаразджу, щоб вклонитись тим, хто отримав кулю в лоб ?!
Відповісти
Останні новини
У Луцьку Яценюк нагородив бійців батальйону «Світязь». ФОТО
28 липень, 2015, 16:52