У Луцьку Аваков розповів, як громадськість призначатиме керівників обласних управлінь МВС

У Луцьку Аваков розповів, як громадськість призначатиме керівників обласних управлінь МВС
Міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков під час свого візиту до Луцька розповів про новий порядок призначення керівників підрозділів МВС на місцях із залученням громадськості.

Про це стало відомо під час візиту урядової делегації до Луцька 28 липня.

Аваков заявив, що згідно із новим законом, який був підтриманий депутатами Верховної Ради України, але ще не підписаний Президентом, призначення на керівні посади в органах МВС відбуватимуться на конкурсній основі із залученням громадськості.

«Перші кадрові рішення можуть бути волюнтаристськими, адже ми зараз переходимо від старої системи формування кадрів в органах МВС до нової. Громадськість повинна контролювати призначення на місцях. Але питання у тому, хто входитиме до тих громадських контролюючих органів.

У Миколаєві, коли я розігнав майже все управління ДАІ, громадськість взялася переатестувати міліціонерів. І вони із жахом для себе виявили, що із 230 даївців профнепридатними визнали лише 33. Це ж не відбір. Усі кадрові комісії включатимуть і представників громадськості. Але питання у тому, яка буде якість тих громадських комісій і хто до них входитиме», - зазначив міністр МВС.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: Аваков, МВС
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
От все добре.ніби,скрізь проходять зміни,Зіну міняють на Ніну.Нехай,якби було добре.Ось так мислить кожна людина,яка хоче,нарешті спокійно жити,працювати.Але ж корупцію не подолати.Вона ще більша,як була.Хто взяв копійку,того за грати,а хто один мілліон,тому дорога відкрита і до другого.Дай Бог,щоб все було так.як говориться.а не так ,як робиться.Трясуть міліцію.прокуратуру ну і їм подібних.І що з того?Звільняють за найменші дрібниці справді відданих своїй професії,а хабарники справжні, зірочки одержують за це.Ось,мовляв,працюємо!!!!Повірте,якби не знала,не писала б.А що робиться на ринках?Скільки ще треба пану Горгуту до повного щастя?Він же кістьми вріс в це місце.І всі знають які шматки відкушує.а мовчать.А якби і заговорили,то тільки і всього.Кажуть,як в прислівї:собаки гавкають,а караван іде.Скільки писала преса.скільки доказів було його наглого поборництва і нічого з цього не вийшло справедливого,як брав так і бере.Але нехай,можливо колись насититься.Можливо і до нього дійде це гарне слово:ЛЮСТРАЦІЯ.На все воля Божа.Просто наболіла,дуже наболіла ось ця несправедливість.
Відповісти
Останні новини
У Луцьку Аваков розповів, як громадськість призначатиме керівників обласних управлінь МВС
28 липень, 2015, 17:38