Стартував продаж Windows 10

Стартував продаж Windows 10
Корпорація Microsoft у середу, 29 липня, офіційно представила на ринку нову операційну систему Windows 10.

Як пише Телеканал 24 з посиланням на видання The Тelegraph, користувачі старих операційних систем зможуть оновити Windows безкоштовно, так само безкоштовно компанія буде пропонувати Windows 10 покупцям нових комп'ютерів.

Напередодні запуску Windows 10 на ринок корпорація запустила Insider Program — програму, яка дозволяла користувачам протестувати нову ОС і направити відгуки розробникам. Саме учасники цієї програми сьогодні першими отримають апгрейд.

Перші відгуки щодо нового програмного продукту доволі позитивні, на відміну від попередньої операційної системи, Windows 8. Microsoft отримує від продажів Windows 42 мільярди доларів в рік. Попередня версія операційної системи була сприйнята користувачами в цілому негативно, і багато корпоративних клієнтів так і не перейшли на Windows 8.

За даними опитувань керівників IT-служб компаній, які наводить The Wall Street Journal, 73% заявили, що їхні компанії планують перейти на Windows 10 протягом двох років. За словами експертів, компанії зацікавлені в новому програмному забезпеченні, зокрема, через наявність нових функцій у сфері захисту конфіденційної інформації.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.