Депутати Луцькради «дали добро» на будівництво нової багатоповерхівки

Депутати Луцькради «дали добро» на будівництво нової багатоповерхівки
29 липня на пленарному засіданні депутати міськради розглянули питання про будівництво нового багатоквартирного будинку.

Про це повідомили в інформаційному відділі Луцької міської ради.

Вирішувалось питання “Про надання згоди управлінню капітального будівництва Луцької міської ради на передачу в суборенду орендованої земельної ділянки для будівництва та обслуговування багатоквартирних житлових будинків з вбудовано-прибудованими приміщеннями на вул. В’ячеслава Чорновола”.

Голова постійної комісії з питань земельних відносин та земельного кадастру Володимир Никитюк зауважив, що це питання розглядається уже давно. За його словами, було затверджено проект детального планування території, де хочуть звести багатоквартирний будинок. Він зауважив, що враховані пропозиції громадськості, які вносилися.

Обранець громади Анатолій Бірюков додав, що нині у місті нема практично місця для забудови. На Чорновола є вільна земельна ділянка, і чому б там не звести будинок. Крім того, за його словами, існуючі будинки знаходяться через дорогу від того місця, де хочуть звести новий і тому чужої прибудинкової території вони не займуть.

Підтримав надання згоди на передачу земельної ділянки у суборенду ТзОВ “Казкова оселя” орендованої земельної ділянки для будівництва та обслуговування багатоквартирних житлових будинків з вбудовано-прибудованими приміщеннями на вул. В’ячеслава Чорновола і депутат Євген Ткачук.

Він зауважив, що забудовник показав себе з хорошої сторони. Він свого часу перетворив занедбану територію вздовж річки Сапалаївка біля торгового комплексу “Сіті Парк” у чудову зону відпочинку. За його словами, нині земельна ділянка на вулиці Чорновола, де хочуть зводити будинок, теж занедбана. Євген Ткачук зазначив, що тут також обіцяють провести благоустрій прилеглої території, аби люди мали гарне місце для відпочинку.

У свою чергу, депутат Павло Данильчук висловив пропозицію не підтримувати проект рішення і перенести його розгляд на наступну сесію. Він переконаний, що необхідно провести громадські слухання і вислухати думку мешканців навколишніх будинків.

Проти розгляду цього питання виступили й депутати Сергій Сівак і Андрій Осіпов.

Виступили перед присутніми й мешканці сусідніх будинків. Проте, їхні точки зору розділилися. Частина з них виступають проти зведення на цій території багатоквартирного будинку, а інші — за.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
правильно зробили, хоч не будуть там пити, а облагородять територію, а таким продажним людям як Данильчук місце не в міській раді, а на стройці бетон мішати
Відповісти
Застроїли тут все!!! А ціни як у Київі!!! Якесь державне будівництво плануйте!!! А ти і продовжуй мішати бетон!!!
Відповісти
застроїли тут все((( так ти піди подивись що зараз там відбувається на тому місці, а потім поїдь до Сіті парк і відчуй різницю!!!
Відповісти
Останні новини
Депутати Луцькради «дали добро» на будівництво нової багатоповерхівки
29 липень, 2015, 14:34
Стартував продаж Windows 10
29 липень, 2015, 14:09