Один із найкращих хірургів України загинув у ДТП під Києвом

Один із найкращих хірургів України загинув у ДТП під Києвом
Вчора, 28 липня, на Новообухівській трасі в Київській області у ДТП загинув заслужений лікар України Володимир Паламарчук.

Про це повідомляє Еспресо.TV з посиланням на УНН.

Жінка, що була за кермом Porsche Cayenne, на великій швидкості виїхала на зустрічну смугу, неподалеку від авторинку, лобом в лоб зіткнулася з авто Hyundai, за кермом якого перебував Паламарчук.

У результаті сильного удару кузови автомобілів деформувалися і обидва водії загинули на місці. Їхні тіла направили на проведення судово-медичних експертиз.

Відкрито кримінальну справу за ч. 2 ст. 286 КК України - порушення правил безпеки дорожнього руху, що призвело до смерті потерпілого. Також правоохоронці з'ясували, що водій Porsche Cayenne, рухаючись з боку Обухова, неодноразово виїжджала на зустрічну смугу.

Володимир Паламарчук був деканом хірургічного факультету, завідувачем кафедри хірургії та судинної хірургії Національної медичної академії післядипломної освіти П.Л. імені Шупика, доктор медичних наук, професор. У 2008 році йому присвоїли звання "Заcлуженний лікар України".

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
навіщо так спішити??? і себе .. і людину....
Відповісти