Депутати Луцькради внесли зміни до міського бюджету на 2015 рік

Депутати Луцькради внесли зміни до міського бюджету на 2015 рік
На сесії міської ради депутати взяли до відома інформацію начальника управління фінансів та бюджету Лілії Єлової про виконання бюджету міста Луцька за I-ше півріччя 2015 року.

Про це повідомили в інформаційному відділі Луцької міської ради.

Вона акцентувала, що бюджет міста за перше півріччя нинішнього року перевиконано. До загального фонду надійшло понадпланово більше 35 мільйонів гривень. За її словами, вдалося забезпечити виконання за більшістю статтей. До бюджету міста за 6 місяців 2015 року надійшло доходів в загальній сумі 584777,0 тис. грн (виконання склало 107,5%), отримано понад план 40839,6 тис. грн. В порівнянні з аналогічним періодом минулого року надходження збільшились на 131587,1 тис. грн.

До загального фонду бюджету міста надійшло (без врахування трансфертів) 217577,6 тис. грн, виконання склало 119,3 %, понад заплановані показники надійшло 35201,0 тис. грн. Порівняно з відповідним періодом 2014 року надходження до загального фонду зросли на 44 862,4 тис. грн. Субвенцій з державного та обласного бюджетів до загального фонду надійшло 337,0 млн грн (98,6 %).

На сесії обговорили проект рішення щодо внесення змін до міського бюджету на 2015 рік. Начальник управління фінансів та бюджету Лілія Єлова зазначила, що пропонується збільшити доходи загального фонду бюджету міста за рахунок субвенції з обласного бюджету на суму 490 000 грн. Зокрема, на реалізацію Програми забезпечення виконання заходів з підготовки, організації та проведення мобілізації людських та транспортних ресурсів на території міста Луцька на заходи та роботи з мобілізаційної підготовки (ремонт бойової, автомобільної та спеціальної техніки).

Крім того, за її словами, 300 тисяч гривень буде спрямовано департаменту соціальної політики міської ради для надання матеріальної допомоги сім’ям загиблих військовослужбовців, які брали участь в антитерористичній операції на сході України.

На пропозицію депутата Аскольда Пекарського будуть виділені кошти на ремонт паркету в актовому залі та придбання ліжечок у ДНЗ №9. Сергій Сівак просив виділити кошти для КП “Парки та сквери у м. Луцьку” тощо.

Члени комісії підтримали запропонований проект рішення.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Депутати Луцькради внесли зміни до міського бюджету на 2015 рік
29 липень, 2015, 18:32