Наймолодшому волонтеру Ковельського центру допомоги - тринадцять років

Наймолодшому волонтеру Ковельського центру допомоги - тринадцять років
Наймолодший 13-тирічний волонтер Ковельського центру допомоги Назар Білуха сам зібрав передачу на 47 блокпост землякам, які боронять кордони на Луганщині.

Коли Назар прийшов у центр та дізнався, що бійці нагально потребують допомоги, проявив ініціативу і вирішив спробувати впоратися самостійно, пише Слово Волині.

Отримавши від координатора офіційний лист-прохання, звернувся до ковельських підприємців і дуже радів, що ті не відмовили у допомозі. Отож, Назар щиро дякує підприємцям за надані тактичні рукавички та пласкогубці, молотки і 2 кг цвяхів. Передачу довантажили балаклавами, тройником та вилкою, плащ-наметом, печивом, шоколадками, переданими учнями школи №7 Ковеля. Передачу вже відправили на Сєвєродонецьк.

Минуло 8 місяців після того, як до волонтерського Центру прийшов Назар. Спочатку допомагав пакувати передачі, прибирати... Чимало ліків та потрібних на передову речей було зібрано Назарчиком. Також завжди брав активну участь у ярмарках та акціях зі збору коштів на АТО. Долучив до волонтерства і свою сім’ю: з татом та рідною тіткою на Благодійному ярмарку в Ковелі 9 травня смажили та продавали картоплю. Хлопець, попри свій юний вік, багато чого розуміє і старається допомогти.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Наймолодшому волонтеру Ковельського центру допомоги - тринадцять років
30 липень, 2015, 09:45