Україна винесла «табу» десятьом французьким депутатам

Україна винесла «табу» десятьом французьким депутатам
Служба безпеки заборонила на три роки в’їзд на територію України десятьом депутатам Національних зборів та Сенату Франції.

Повідомляє УНН.

Українська сторона вважає, що їхня поїздка до Автономної республіки Крим у липні поточного року без згоди української сторони та всупереч Порядку в’їзду на тимчасово окуповану територію України та виїзду з неї, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України № 367 від 04 червня 2015 року, є деструктивним кроком.
"Такі дії громадян Франції суперечать інтересам забезпечення національної безпеки та посягають на державний суверенітет і територіальну цілісність України", - повідомили у СБУ.

Зокрема, під заборону потрапили: Т’єрі Маріані, Ів Поззо ді Борго, Ніколя Дюік, Клод Гоазген, Жером Ламбер, Янік Моро, Патріс Вершер, Марі-Крістін Даллоз, Совер Гандольфі-Шайт, Жак Міяр.
23-24 липня французькі парламентарі здійснили візит до Криму, незважаючи на осуд влади України та Франції.

Глава делегації французьких депутатів, які прибули в анексований Росією Крим, Тьєррі Маріані заявив у Севастополі, що має намір боротися із запровадженими проти Москви санкціями.

Радник міністра юстиції України Георгій Логвинський повідомив, що французьким депутатам, які відвідали анексований Росією Крим, загрожує до восьми років ув’язнення.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 5
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Смішно. І сумно-"Страна не пуганых идиотов"
Відповісти
довимахувались, жабоїди
Відповісти
Да им на--ть на Буркина-Фасо.
Відповісти
як ці депеутати далі житимуть, як вони переживуть цю трагедію. У них тільки один вихід- послати країну 404 у піший еротичний тур
Відповісти