Ліга Європи: матч «Ворскли» у єврокубку не транслюватимуть через байдужість словаків

Ліга Європи: матч «Ворскли» у єврокубку не транслюватимуть через байдужість словаків
Матч третього раунду кваліфікації Ліги Європи між словацькою "Жиліною" та "Ворсклою", відбудеться сьогодні, 30 липня, не покажуть по телебаченню.

За словами директора телеканалів "Футбол 1"/"Футбол 2" Олександра Денисова, трансляції не буде через незацікавленість словаків в цьому, повідомляє офіційний сайт "Ворскли".

На питання, чому все-таки не вдалося домовитися зі словаками, він відповів:

- У процесі переговорів ми відразу зрозуміли, що представники «Жиліни» не зацікавлені в організації трансляції. Можливо, у них там якісь свої внутрішні кризи. Вони до останнього моменту шукали якогось спонсора, який готовий допомогти здійснити це технічно. Зі свого боку ми запевнили їх, що надамо сигнал з матчу «Ворскла» - «Жиліна», який пройде в Полтаві. Організовуйте свою картинку, ми вам дамо свою.

Прес-служба ФК «Ворскла» спробувала домовитися про те, щоб отримати хоча б субправа трансляції на офіційному YouTube-каналі. На це відповіли, що сьогодні вони, нібито, вже попередньо домовилися про продаж прав на мовлення цього поєдинку одним з місцевих телеканалів тільки на територію Словаччини. При цьому третя сторона за умовами їхнього договору не може розраховувати навіть на інтернет-картинку хоча б з однієї камери.

- Для того щоб переговорний процес проходив правильно, без будь-яких підводних каменів, ми співпрацюємо з одним відомим великим європейським агентством, що займається правами. Вони від нашого імені ведуть переговори й намагалися зв'язати два матчі воєдино, пропонуючи просто обмінятися трансляціями зі Словаччини та з України. У нас склалося таке враження, що ми намагаємося налагодити мовлення не зі Словаччини, а з Гренландії. У нас в країні йде війна, і ми якось організовуємо трансляції, а у них все спокійно, але немає грошей відповідати рівню турніру, в якому вони беруть участь, - каже Олександр Денисов.

Також він стверджує, що ціни питання ніякої не було.

- Про гроші не йшлося. Є якесь дуже для нас дивне наплювацьке ставлення словаків до популяризації своєї команди. А ось питаннями організації трансляції в Полтаві ми вже займаємося. Щасливі, що місто знову здобуло право на проведення матчів Ліги Європи.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Через SopCast дивимось ...
Відповісти
Останні новини
Ліга Європи: матч «Ворскли» у єврокубку не транслюватимуть через байдужість словаків
30 липень, 2015, 16:51