Прийом документів до ВНЗ продовжено до 2 серпня

Прийом документів до ВНЗ продовжено до 2 серпня
Прийом заяв на вступ до ВНЗ продовжено до 2 серпня 2015 року.

Про це повідомляє Міністерство освіти і науки України.


У зв’язку із тимчасовим призупиненням роботи УЦОЯО абітурієнтам, у яких виникли проблеми при подачі заяв із сертифікатами ЗНО, Міністерство освіти і науки рекомендує:

1. вступники, які зазначили помилкову дату народження при реєстрації для проходження ЗНО, повинні звертатися безпосередньо до приймальних комісій;
2. у разі зміни вступником прізвища, імені, по батькові після проходження ЗНО, подати заяву на вступ можна при безпосередньому зверненні до приймальної комісії ВНЗ, надавши додатково до визначеного переліку документ, що підтверджує факт зміни прізвища, імені або по батькові;

3. якщо абітурієнт втратив або пошкодив сертифікат ЗНО, до приймальної комісії взамін нього може бути подано довідку Українського або регіонального центру оцінювання якості освіти про підтвердження факту проходження ЗНО.

4. Вступники, апеляційні заяви на результати ЗНО яких знаходяться на розгляді в УЦОЯО, рекомендубть подавати заяви на вступ до приймальних комісій. Апеляційні заяви будуть розглянуті найближчим часом апеляційною комісією, а конкурсний бал буде перераховано автоматично.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.