Чоловік зарубав жінку і заснув з нею

Чоловік зарубав жінку і заснув з нею
У Ківерцівському районі, що на Волині, 43-річний чоловік, будучи п’яним, зарубав свою 40-річну співмешканку, обійняв бездиханне тіло і заснув.

Про трагедію розповіли у СЗГ УМВС України у Волинській області.

Фельдшерка повідомила у міліцію про те, що у помешканні односельчанина з тілесними ушкодженнями – забійною раною голови, синцями на обличчі та рубаними ранами шиї – виявили труп співмешканки господаря будинку.

На місце події відразу виїхали слідчо-оперативні групи райвідділу міліції та УМВС України в області, криміналістична лабораторія НДЕКЦ.

Відтак було встановлено, що тілесні ушкодження потерпілій завдав співмешканець.

Начальник слідчого відділення Ківерцівського РВ УМВС України у Волинській області капітан міліції Максим Новицький розповів, що чоловік із жінкою цілий день вживали спиртні напої і сварилися.

Матір, яка мешкала з ними, через це пішла з дому до родичів.

Випивши першу пляшку горілки, полягали спати, а коли прокинулися, продовжили застілля. Як тільки оковита закінчилася, чоловік приніс ще півтора літра самогону, відтак чаркування не завершилося, аж поки не випили все до решти. Обоє добряче захмеліли, почали сваритися.

Підозрюваний не пам’ятає, що відбулося. Пригадує тільки, як вдарив жінку рукою в обличчя – і все.

Прийшовши до тями, побачив на кухні закривавлене тіло співмешканки. Не розуміючи, що трапилося, намагався їй допомогти: підкладав під голову подушки, давав сердечні краплі, робив штучне дихання, аж поки не перевірив пульс.

Коли усвідомив, що жінка мертва, помив її від крові і переніс в іншу кімнату.

Пізно ввечері додому повернулася матір, але син не хотів впускати її в хату.

Жінка покликали на допомогу родичів, які й застали в будинку страшну картину. Коли приїхали працівники міліції, чоловік спав, обійнявши мертву жінку.

Правоохоронці порушили кримінальну справу за ч. 1 ст. 115 (Умисне вбивство) КК України. Чоловік арештований і перебуває у Луцькому слідчому ізоляторі. Проводяться слідчі дії.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Чоловік зарубав жінку і заснув з нею
04 липень, 2012, 12:45