Двох волинських митників затримали на хабарі. ОНОВЛЕНО

Двох волинських митників затримали на хабарі. ОНОВЛЕНО
За одержання хабара затримали двох інспекторів міжнародного митного посту Державної фіскальної служби у Волинській області.

Про це інформує управління зв’язків із громадськістю та ЗМІ Генеральної прокуратури України.

Головним слідчим управлінням спільно з управлінням процесуального керівництва у кримінальних провадженнях слідчих центрального апарату Генеральної прокуратури України 31 липня 2015 року затримано «на гарячому» двох інспекторів одного з міжнародних митних постів Державної фіскальної служби у Волинській області, які вимагали та отримали від підприємця неправомірну вигоду за нестворення перешкод при перетині транспортними засобами державного митного кордону України.

Наразі готуються повідомлення митникам-хабарникам про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 3 ст. 368 Кримінального кодексу України (прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою, вчиненого за попередньою змовою групою осіб) та клопотання до суду про обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Як повідомила прес-служба ДФС у Волинській області, 31 липня 2015 року було задокументувано факт отримання неправомірної вигоди співробітниками митного поста «Доманово» Волинської митниці ДФС.

В ході слідчо-оперативних заходів правоохоронців встановлено, що близько 00 год.10 хвилин 31 липня 2015 року державний інспектор митного поста «Доманово» Волинської митниці ДФС отримала 7800 гривень хабара за безперешкодне ввезення без належного митного оформлення 3 (трьох) транспортних засобів на територію України. В подальшому ці авто мали б використовуватися громадянами України на умовах тимчасового обліку.

Водночас, за результатами проведених негласних слідчих дій та огляду місця події, правоохоронці виявили та задокументовали факт причетності до зложивання ще одного старшого державного інспектора митного поста «Доманово» Волинської митниці ДФС.

Обидвох службових осіб митниці затримано в порядку ст.208 КПК України до обрання судом міри запобіжного заходу.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 6
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Усіх митників,мусорів,прокурорів,суддів,сбушників поголовно каструвати і відправити в Ато
Відповісти
а ти чого тут сидиш "Прввдоруб", а не на АТО , чи вже кастрований і відмазався від армії )))
Відповісти
дійсно тільки кастрати , а не мужики. можуть сидіть і підсирати один одного.Почніть кожен з себе.Що ти зробив корисного?
Відповісти
а що це твого пов"язали?
Відповісти
Їх не можна каструвати,немає що відрізувати,вони ж бо жінки.
Відповісти
то мєнти їх документували,тільки про них не слова у статті. Наскільки мені відомо це ті самі, що й МСЕК Ковеля оформили,а прокурорські на себе лаври, як завжди,вішають
Відповісти