Волинська борчиня - срібна призерка змагань у Варшаві

Волинська борчиня - срібна призерка змагань у Варшаві
У Варшаві відбувся ХІХ міжнародний турнір з жіночої боротьби Poland Open. Першого ігрового дня «срібло» в скарбничку збірної України принесла волинянка Оксана Гергель.

Про це повідомляють Волинські новини.

На польські старти прибули найсильніші борчині трьох континентів – Європи, Азії та Африки. Всього в Poland Open взяли участь 136 спортсменок.

Гергель виступала у ваговій категорії 60 кілограмів. У фіналі вихованка іваничівської школи поступилася чемпіонці Європи 2013 року білорусці Анастасії Гучок – 1:3.

Зазначимо, Оксана Гергель раніше увійшла у ТОП-20 світового рейтингу борців та борчинь. У своїй ваговій категорії 60 кілограмів вона стала дванадцятою.

Загалом збірна України відзначилася трьома медалями. Також у категорії 48 кілограмів Наталія Пульковська стала другою, а Аліна Махиня у вазі 69 кілограмів виборола «бронзу».

Турнір у Польщі став заключним етапом відбору на Чемпіонат світу-2015, який відбудеться в американському Лас-Вегасі. Там розіграють перші шість ліцензій в кожній ваговій категорії на літні Олімпійські ігри 2016 року.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Волинська борчиня - срібна призерка змагань у Варшаві
31 липень, 2015, 19:40