У ОБСЄ повідомили, що привіз на Донбас черговий «гумконвой Путіна»

У ОБСЄ повідомили, що привіз на Донбас черговий «гумконвой Путіна»
Луганські бойовики отримали 30 липня у складі «гуманітарного конвою» з Росії сотню тон шкільних підручників.

Про це йдеться в оприлюдненому сьогодні звіті Організації з безпеки і співпраці в Європі за четвер, 30 липня, - повідомляє УНІАН.

Як повідомляється у звіті, группа спостерігачів СММ ОБСЄ відвідала в окупованому Луганську чотири склади, де спостерігала за розвантаженням 45 вантажівок із російського «гумконвою», що прибув у той же день.

Відповідальний за склади бойовик повідомив спостерігачів, що у складі російського «гумконвою» було 408 тон продуктів, 44 тони медикаментів та 100 тон шкільних підручників.

Нагадаємо, зранку, 30 липня, колона МНС Росії з так званою гуманітарною допомогою для Донбасу, окупованого проросійськими бойовиками, вирушила у бік українсько-російського кордону. У складі «гумконвою» понад 100 автомобілів, які везуть понад 1000 тонн гуманітарних вантажів. Серед них – продукти харчування, медикаменти та навчальна література.

Також, спостережна місія ОБСЄ, яка базується на російських прикордонних пунктах пропуску «Гуково» та «Донецьк» у Ростовській області, заявила, що у черговому російському «гумконвої», який вранці, 30 липня, незаконно вдерся на Донбас, були помічені прапори терористичних організацій »Новоросія» та «ЛНР».

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
34 гумконвоя - це 34 плювка в бік міжнародного права, котре, схоже цим не переймається, цікаво, чим воно зайняте ? Можливо, воно очікує, коли путінські крупи самостійно здетонують та вибухнуть ?..
Відповісти
міжнародне право-)))розмішила, "прав тот у кого больше прав"
Відповісти
Останні новини
У ОБСЄ повідомили, що привіз на Донбас черговий «гумконвой Путіна»
01 серпень, 2015, 00:32