Волинянина покарали за небажання служити

Волинянина покарали за небажання служити
39-річний мешканець Старовижівського району за небажання служити у лавах Збройних Сил України отримав два роки умовно.

Про це повідомляє прес-служба волинської міліції.

До правоохоронців із військкомату надійшли матеріали про те, що 39-річний мешканець району ухиляється від проходження військової служби.

Перебуваючи на військовому обліку, чоловік без поважних причин не з’явився у призначений час на пункт збору.

За даним фактом правоохоронці відкрили кримінальне провадження за ст. 336 (Ухилення від призову за мобілізацією) Кримінального кодексу України.

У результаті укладеної між прокурором та підозрюваним угодою, чоловіка визнали винним і призначили покарання: два роки позбавлення волі з іспитовим терміном один рік.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Лучше в тюрьму, чем сдохнуть:
02.07.15. Сообщение от ополченца с позывным "Сыч".
"С вечера и по ночь Бахмутка даже отошла на второй план как горячая точка. А на первое место на ночь воздвигалась Станица Луганская. Там было столкновение высокой интенсивности. В боях участвовали минометы, ББМ, гранатометы, стрелковое, танки и арта. Наши войска тоже отвечали гаубицами. Тем не менее укры получили по ушам, их батареи были либо подавлены, либо прекратили свою террористическую деятельность через разгром. А атаки с целью разведки боем были отбиты казаками. Потери обоих сторон за 1 августа составляют. У укровояк - 14 человек убитыми, 21 ранеными, уничтожены 2 батареи минометов, танк и требует капитального ремонта БМП. У нас потери 1 (возможно) и 2 убитых, 10 раненых, враг уничтожил наш БТР, повреждено несколько единиц техники. Больно, когда ты теряешь бойцов, но это война, и здесь пуля дура... А про минометы и гаубицы я вообще молчу!"
Відповісти
Ну на тобі падлюко! на копійчину за комент, Іуда! троль дебільний! йолуп ти недорозвинутий! "но ето война"??? ти потвора взнаєш шо таке війна коли твої близькі будуть вибігати з прострелених гарматами будиночків, от тоді падлюко скажеш шо таке війна! коли тобі чмо ти клавіатурне на своїй шкурі все відчути вдасться! воно гівно з аула прибігло, все життя баранів пасло а тепер тіпа герой з ак, бо не страшно, все одно не в себе вдома - роби шо хоч! своїх відморозків порахуйте, ховаєте як собак в ямах! а в нас кожного солдата як героя відспівують, бо то остання, можлива шана! я навіть ждати твоєї відповіді не стану, можеш вякалку отак розкривати :0000000000 я не відпишу, і навіть не гляну! значить іди дорогенький лісом! і нехай тобі все вилізе боком падлюко! йди звідси!
Відповісти
А хоть одного мажорика посадили ,чи ця каста недоторкана .Ох дограються ...
Відповісти
Останні новини
Волинянина покарали за небажання служити
02 серпень, 2015, 11:14