Порошенко привітав українських воїнів-десантників зі святом

Порошенко привітав українських воїнів-десантників зі святом
Сьогодні, 2 серпня, президент України Петро Порошенко з нагоди Дня Повітряних сил ЗСУ привітав військовослужбовців та відзначив їхню важливість у бойовому потенціалі української армії.

Про це пише ТСН.

"Сучасні Повітряні сили, як один з важливих гарантів цілісності і незалежності нашої держави, надійно захищають повітряний простір України і є головним носієм бойового потенціалу української армії", - заявив Порошенко.

Президент вшанував пам'ять "бойових побратимів, які не повернулися з бойових вильотів, героїчно загинули, утримуючи позиції, і до кінця виконали свій обов'язок перед Україною".

Також Порошенко від імені українського народу висловив подяку всім військовослужбовцям, ветеранам і працівникам Повітряних сил ЗСУ за сумлінну службу Вітчизні.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Це ж російське свято-85 річниця з дня створення. Петр Порошенко сам порушує свої указі, зокрема про знищення символів тоталітаризму. Декомунізація повинна бути повной, а не тільки "ленінопади"
Відповісти
З нього взяти.... Ідіот...
Відповісти
Сообщение от Эдуарда Басурина.
"Готовится кровавая провокация с артиллерией и РСЗО в Мариуполе. Разведка Вооруженных сил ДНР получила сведения о подготовке украинскими властями крупной провокации в оккупированном Мариуполе. Стало известно, что сегодня киевские власти планируют провести крупную провокацию в городе Мариуполь под видом проведения „патриотического” митинга. С этой целью из городов Херсона, Одессы и Николаева доставлены активисты с плакатами и транспарантами для участия в митинге под видом местных жителей. Повышенная активность перемещений тяжелого вооружения ВСУ позволяет предположить, что в нанесении по митингующим артиллерийского удара киевская хунта планирует обвинить вооруженные силы ДНР. По сообщениям СМИ, начало сегодняшнего митинга в Мариуполе назначено на 17:00. Организаторы выступают в поддержку киевских властей. В связи с очевидной непопулярностью таких лозунгов среди жителей Донбасса «не исключается участие активистов из других регионов".
Відповісти
Останні новини
Порошенко привітав українських воїнів-десантників зі святом
02 серпень, 2015, 11:50