Доба в АТО: бойовики 99 разів порушили режим припинення вогню

Доба в АТО: бойовики 99 разів порушили режим припинення вогню
На Донбасі триває протистояння українських військ та російських окупантів, російсько-терористичні угруповання і надалі концентрують свою вогневу активність в районах Донецька.

Про це повідомляє прес-центр штабу АТО. Пише Укрінформ.

2 серпня, з 18:00 і до опівночі ворог двічі з 120-міліметрових мінометів бив по Пісках, Авдіївці, Опитному. Крім того, о 20:20 і о 21:50 найманці вели вогонь з танку знову ж таки по селищу Піски.

Минулої доби відзначалася певна активізація противника і на Маріупольському напрямку, де впродовж попередніх кількох днів було затишшя. Близько 19:00 бойовики двічі зі 120 міліметрових мінометів обстріляли Новогригорівку. Також під мінометним вогнем забороненого калібру опинилися Старогнатівка та Богданівка. Продовжуючи тактику руйнувань інфраструктури Донбасу, найманці з 21:30 і до 22:45 тричі били з 122-міліметрової артилерії по житловій зоні селища Гранітне.

Загалом за минулу добу противник 99 разів порушив режим припинення вогню. 5 разів бойовики застосовували артилерію, 33 – міномети, 81 - гранатомети і стрілецьку зброю, 5 разів били з танку. У відповідь підрозділи сил АТО вели вогонь з озброєння, що не заборонене Мінськими домовленостями.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Доба в АТО: бойовики 99 разів порушили режим припинення вогню
03 серпень, 2015, 08:24
Нічний вибух в Одесі. ФОТО
03 серпень, 2015, 07:25