Віталій Кварцяний прокоментував перемогу «Волині» у матчі з «Металургом»

Віталій Кварцяний прокоментував перемогу «Волині» у матчі з «Металургом»
У неділю, 2 серпня, у Запоріжжі «Волинь» впевнено перемогла «Металург» із рахунком 2:0.

Наставник «Волині» Віталій Кварцяний на післяматчевій прес-конференції поділився враженнями від проведеного матчу, повідомляє прес-служба ФК "Металург".

Про гру своєї команди

- Початок гри у нас вийшло непоганим. Мали кілька небезпечних моментів. Але створені командою моменти не мали достатньої гостроти. А саме не було завершальних, націлених передач на Діденко. Тому він не знав, за що чіплятися. Потім гру підрівняли. Запорожці відчули впевненість. Почали грати більш ініціативно, атакували, створили кілька моментів. Але захист наш більш-менш був готовий до них. Хоча, десь позиційно неправильно грали крайні захисники. Потім активізувався Гуменюк і почав більш надійно грати Польовий. Треба було постійно кричати і підказувати, що треба зібратися, грати надійно. Адже будь-яка помилка може закінчитися взяттям воріт, а потім на виїзді відігратися буде важко.

Але добре, що так закінчилося і другу половину першого тайму команди провели в рівній грі. У перерві довелося зробити кілька зауважень щодо дій футболістів. Кобахідзе у нас все одно у відборі не грає, я і сказав йому не відтягуватися назад, а грати чистого нападника, або маневрувати зліва чи справа. Хоча у нас Матей грає під нападаючим. Вони двоє створювали гостроту, але дуже погано вибирали позиції для завершального удару. Коли у когось із них вийшла передача «зряча» і врешті-решт, докричались до Діденко, то тоді ця атака завершилася взяттям воріт.

А так, напевно, кінець матчу була за нами, незважаючи, на те, що ми вели в рахунку. Хоча футболісти і допускали якісь несерйозні дії. Мені це не подобається, будемо розбиратися, дивитися, чому так. Якщо на виїзді прориває, то треба ж забивати. Тому що все одно у нас «-1» в різниці, а вони забули, ходять і посміхаються. Тому в мене трохи недобре враження від завершальній стадії атаки у другому таймі. Створювали епізоди, але вони не закінчувалися ударами по воротах. Немає ударів - немає голів. Всі хотіли розіграти. Ми ще не готові так, щоб розігрувати. Треба реалізувати поскоріше ті ситуації, які відповідають завершальномуудару, а не придумувати зайву передачу.

Про суперника


- У Запоріжжя молоді хлопці. Мені моментами подобалися, вони старалися. Я думаю, років через два, хлопці підтягнуться й гратимуть. Кінцівка була за нами.

Про травмованих

- Вдалося перемогти, але дві людини «випали». Це Польовий і Гуменюк. Обидва отримали травми і вибули на два тижні. Це проблема - нікому грати.

Про матч дублерів

- Віталію Володимировичу, вчора після матчу дублерів арбітр в протокол записав, що ви якось непедагогічно до свого гравця поставилися. Чим завинив? Що там сталося?


- Що? Хто написав? Йому робити нічого. Письменник, напевно.

Про Кобахідзе

- Віталію Володимировичу, прокоментуйте, будь ласка, ситуацію, пов'язану з Кобахідзе? Засоби масової інформації писали, що Кобахідзе повертається в «Дніпро».

- Поки він залишився у нас.

Нагадаємо, до Запоріжжя «Волинь» їхала виключно за перемогою.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
колись фергюсон ще не так віддухопелив бекхема буцою
після того бекхем став зіркою першої величини
воробєй має непогану перспективу
Відповісти
Та я не розумію взагалі чому арбітр таке пише. Він повинен за грою слідкувати, ане дивитись що і де робиться
Відповісти
Останні новини
Віталій Кварцяний прокоментував перемогу «Волині» у матчі з «Металургом»
03 серпень, 2015, 09:58