До Луцька на міжнародну конференцію приїде молодь зі всієї України та країн Європи. ВІДЕО

До Луцька на міжнародну конференцію приїде молодь зі всієї України та країн Європи. ВІДЕО
Протягом 11-15 серпня 2015 року Луцьк стане місцем проведення 9-тої Національної відбіркової конференції ММГО «Європейський молодіжний парламент – Україна» («ЄМП - Україна»).

Вона об’єднає активну молодь із усієї України та чотирнадцяти країн Європи для обговорення нагальних питань миру в Україні та на Європейському континенті, повідомляють організатори конференції.

Серед країн, які будуть представлені на конференції – Швеція, Португалія, Німеччина, Норвегія, Польща, Австрія, Угорщина, Чехія, Грузія, Великобританія, Білорусь, Туреччина, Італія та Греція.

Дискусії будуть дотичні до головної теми конференції: "United for Peace" («Об’єднані заради миру»). Національна відбіркова конференція є основним та найбільш масштабним із проектів, що заплановані «ЄМП – Україна» на 2015 рік.

Протягом п’яти днів 100 учасників віком від 16 до 22 років під керівництвом 40 досвідчених представників Європейського молодіжного парламенту з усієї Європи спробують знайти відповіді на питання, що хвилюють всіх без виключення мешканців Європейського континенту.

Керуватиме конференцією пані Нура Беруба зі Швеції та команда досвідчених модераторів – голів парламентських комітетів. Учасники встигнуть не лише стати єдиною командою, скласти та захистити резолюції – офіційні документи з унікальними рішеннями досліджуваних проблем, а й пізнати культурні традиції інших країн та отримати цінний досвід міжкультурного спілкування.

Головна мета конференції – підготувати дорадчий документ стосовно миру в Україні та Європі та відібрати делегацію, яка представлятиме Україну на міжнародних сесіях ЄМП в Лейпцигу та Дубліні-Белфасті.

9-та Національна відбіркова конференція проходитиме за підтримки Фонду Конрада Аденауера, Міністерства закордонних справ Федеративної Республіки Німеччина, компанії Модерн-Експо Груп, Луцької міської ради, програми LEAD та Міністерства молоді та спорту України.

Серед офіційних заходів конференції – церемонія відкриття, що відбудеться 12 серпня о 18:30 в Палаці культури "Просвіта", Генеральна Асамблея та церемонія закриття конференції, які пройдуть 15 серпня в будівлі Волинської обласної ради.

Також 13 серпня о 20:15 відбудеться урочистий прийом та євроконцерт, на якому учасники конференції продемонструють свої таланти.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
До Луцька на міжнародну конференцію приїде молодь зі всієї України та країн Європи. ВІДЕО
03 серпень, 2015, 19:00