Мажор збив на смерть родину дільничного інспектора. ВІДЕО

Мажор збив на смерть родину дільничного інспектора. ВІДЕО
Уся родина загинула у ДТП на Хмельниччині. Аварія на дорозі забрала життя дільничного інспектора, його вагітної дружини та півторарічного сина.

Пише ТСН.

Автівку правоохоронця розтрощив позашляховик, який вилетів на зустрічну смугу. Від удару стареньку "шістку" практично пошматувало.

Шансів вижити після такого зіткнення родина не мала. Аби дістати тіла подружжя і малюка, рятувальникам довелося розрізати метал.

Водій позашляховика одразу після аварії із місця ДТП зник. Однак правоохоронці його таки знайшли. Зараз чоловік, якого місцеві називають сином бізнесмена, перебуває в ізоляторі тимчасового тримання. Міліція розпочала кримінальне провадження.

"Одразу було встановлено, що особа, яка підозрюється у скоєнні ДТП, має можливість залишити межі України. Тому з метою запобігання такого виїзду особи за кордон, а також враховуючи тяжкість скоєння кримінального правопорушення, досудовим слідством було прийнято рішення про затримання цієї особи у порядку статті 208 КПК, тобто взяття під варту", - пояснив перший заступник начальника управління МВС у Хмельницької області Микола Кащук.

За добу це не єдина аварія за участю правоохоронців. Так, на Вінниччині керівник місцевого ДАІ збив 19-річну дівчину.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Тільки суд Лінча для цих козлів , бо відкупляться при нашому продажному судочинстві !
Відповісти
Та зробіть хоча б один показовий суд над цими синками, а то ми тільки чуємо констатацію фактів правопорушення. У людей складається враження, що все минає безкарно і що людське життя нічого не варте. За цими трагедіями скалічені долі багатьох сімей!!!
Відповісти
Останні новини
Мажор збив на смерть родину дільничного інспектора. ВІДЕО
04 серпень, 2015, 00:20