Переговори у Мінську: домовились про обмін полоненими. ВІДЕО

Переговори у Мінську: домовились про обмін полоненими. ВІДЕО
Після 12 годин переговорів Тристороння контактна група домовилась про обмін полоненими, але не змогла домовитися про відвід озброєння калібром до 100 міліметрів від лінії зіткнення на Донбасі.

Пише ТСН.

"В даний час учасники контактної групи знову зібралися в одному із залів мінського "Президент-готелю", щоб підвести підсумки сьогоднішнього дня. Парафувати угоду про відвід озброєнь сьогодні не вдалося, і сторони спробують зробити це завтра", — повідомляє РИА Новости з посиланням на джерело в контактній групі.

"На сьогодні робота контактної групи завершена. У вівторок о 10.00 група знову збереться для продовження роботи", — додає джерело.

Разом із тим представник бойовиків "ДНР" Денис Пушилін повідомив, що Контактна група 4 серпня збиратися не буде, а наступні переговори відбудуться 26 серпня.

Окрім того, Пушилін повідомив про те, що у Мінську вдалося домовитися про обмін полоненими. За його словами, бойовики готові обміняти 17 полонених українців, передає Газета.Ru.

Минулого місяця президент України Петро Порошенко заявив, що доручив підписати у рамках Тристоронньої контактної групи угоду, яка дозволить почати відведення озброєння і створити 30-кілометрову буферну зону уздовж лінії зіткнення. 21 липня під час переговорів у Мінську представники Контактної групи домовилися про відведення від лінії зіткнення озброєння калібром до 100 міліметрів, але підписання документу перенесли на 3 серпня.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Переговори у Мінську: домовились про обмін полоненими. ВІДЕО
04 серпень, 2015, 04:19