Скільки заробляє директор луцького зоопарку

Скільки заробляє директор луцького зоопарку
Директор Луцького зоопарку Володимир Гончаров у 2011 році заробив 32 тисячі 990 гривень, тобто у місяць він отримував по 2 тисячі гривень зарплати і тисячу гривень надбавок.

Про це пише Четверта влада.

Відповідні цифри взяті із відповіді на інформаційний запит видання.

У відповіді також ішлося, що заступник директора зоопарку 2011-го заробив 15 тисяч 501 гривню, а бухгалтер – 15 тисяч 587 гривень.

Крім того, у відповіді на інформаційний запит видання директор Луцького зоопарку розповів про загальні цифри заробітної плати в 2011 році всіх працівників зоопарку.

Так, у 2011 році КП «Центр дозвілля та відпочинку ім. 900-річчя м. Луцька» з місцевого бюджету було виділено 735 тисяч гривень.

З них 500 тисяч гривень були використані на заробітну плату з нарахуванням працівникам зоопарку, а 22,3 тисячі гривень – на заробітну плату з нарахуванням працівникам притулку, пише видання.

Нагадаємо, на сесії міської ради у жовтні 2011-го депутати перейменували комунальне підприємство «Центр дозвілля та відпочинку ім. 900-річчя м. Луцька» у комунальне підприємство «Луцький зоопарк». У підпорядкуванні комунального підприємства – луцький зоокуточок і притулок для тварин.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
бідний директор,треба ще когось продати,на премію
Відповісти