Будівництво водовідведень у двох мікрорайонах Луцька мають завершити до кінця року

Будівництво водовідведень у двох мікрорайонах Луцька мають завершити до кінця року
Жителі Вересневого та Львівського масивів неодноразово зверталися до місцевих органів влади щодо будівництва у цих мікрорайонах мереж водовідведення.

Про це повідомляє інформаційний відділ Луцької міської ради.

Як наслідок, управління капітального будівництва замовило проектно-кошторисну документацію, відповідно до якої загальна кошторисна вартість будівництва мережі водовідведення на Львівському масиві становить 8541,7 тис. грн, Вересневому — 17066,3 тис. грн. Було здійснено тендерні процедури, відповідно до яких сума договору на проведення робіт на Львівському масиві становить 7906,5 тис. грн та на Вересневому масиві — 15412,5 тис.грн.

Рішенням сесії міської ради на 2015 рік було виділено 4300,0 тис. грн на будівництво мережі водовідведення у Вересневому та 2500,0 тис.грн — на Львівському масиві, - повідомляють у луцькій мерії.

Роботи з будівництва мереж водовідведення тривають. Зокрема, на Львівському масиві: проклали напірну каналізацію від вул. Колгоспної до вул. Волинської. В районі вул. Колгоспної зробили самопливну каналізацію, змонтовані колодязі. У Вересневому: прокладено 2500 м каналізаційного колектора. Зараз тривають роботи на вул. Довженка.

З державного бюджету передбачено на будівництво мережі водовідведення в мікрорайоні Вересневе (перша черга) 11566,23 тис. грн та 6195,906 тис. грн — на Львівський масив. Цієї суми вистачить, щоб виконати усі роботи з будівництва мереж водовідведення у цих мікрорайонах. Роботи повинні завершити до кінця року.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Будівництво водовідведень у двох мікрорайонах Луцька мають завершити до кінця року
04 серпень, 2015, 13:36