Волинська міліція проведе службове розслідування щодо інциденту на «Бандерштаті». ВІДЕО

Волинська міліція проведе службове розслідування щодо інциденту на «Бандерштаті». ВІДЕО
Міліція Волині проводить службове розслідування за фактом протиправної поведінки працівника міліції. За його результатами буде прийнято законне процесуальне рішення.

З приводу конфліктної ситуації між працівниками міліції та групою молодих людей, що відбулася 1 серпня в Луцьку, призначено службове розслідування, інформує прес-служба УМВС у Волинській області.

Нагадаємо: у соціальних мережах та деяких ЗМІ поширилося повідомлення та відео щодо непорозуміння між працівником міліції та групою осіб. Під час перевірки документів молодих людей, обличчя яких були приховані шарфами, працівник міліції забороняв відеофіксацію своїх дій.

Після проведення службового розслідування буде прийняте законне процесуальне рішення. У випадку підтвердження у діях правоохоронця складу кримінального правопорушення матеріали будуть передані в органи прокуратури.

Відео з інцидентом виклав на своїй сторінці у Facebook відвідувач "Бандерштату" Віктор Сумарєв.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Відео інциденту після звукової обробки запікуванням буде викладено завтра на Youtube
Відповісти
а якого ви біса простерікуєте одне з другим до правоохоронця???? закони хнаэш? їдь в USA там пару трійку питань постав охоронцям правопорядку, то за своє хіхі скоро мордякою в асфальт і руками за спину улітучишся гєрой майд******! вони журналісти, то значить усім на коліна чи шо? як все в поряді з доками, поведінкою та не вживанням спиртного(шо в випадку компанії мало ймовірно) то не вискакуй, предявив і йди собі... НЄ воно журналістка! та через вас таких на сході війна! європи захотіли???? демократії - нате тільки не вдавіться! останній порядрок нищите... вам ніяка міліція не авторитет той міліціонер можливо із тих хто в АТО побував, ротацію пройшов а ти зі своєю кобилячою губою тут хіхікаєш? ти ти тож на сході був? аааа на фест приїхав....ну ну... а мені потім в тій країні порядок наводити.... революціонери... свободу їм ....демократію..... та вас за таке поводження з правоохоронцями в розвинутих країнах би вже лінчували. може я один такий але особисто мені жаль міліціонера, так не чесно!
Відповісти
Шо можна сказати ....ота! Правду написав"Дорогенькі" Поїдь за бугор і поговори з поліцією глянеш ду ти ска впинешся за 2 хв!просто бісить
Відповісти
Останні новини
Волинська міліція проведе службове розслідування щодо інциденту на «Бандерштаті». ВІДЕО
04 серпень, 2015, 16:12