Надію Савченко пропонували обміняти на Крим

Надію Савченко пропонували обміняти на Крим
Радник голови Служби Безпеки України Юрій Тандіт стверджує, що особи, наближені до президента Росії Владіміра Путіна, пропонували обміняти українську льотчицю та народного депутата Надію Савченко на шлях з Ростова до Криму.

Про це пише Укрінформ.

"Люди з боку сусідньої держави також намагалися взяти участь у цьому процесі (переговорах – ред.): виходили на нас не тільки офіційні, а й неофіційні особи, у тому числі й ті, що мають стосунок до різноманітних громадських організацій і люди, які представлялися, як дуже близькі до кола президента Росії. Один із них дійсно вів розмову з нами і пропонував в межах своїх повноважень розглядати питання звільнення Надії Савченко за принципом: "Ми вам Надію Савченко, а ви нам дайте пробити шляхопровід від Ростова до Криму", – розповів Тандіт.

Радник голови СБУ запевнив, що буде зроблено все можливе, аби звільнити Савченко, яку зараз судять в Росії за звинуваченням у вбивстві російських журналістів та незаконному перетині російського кордону, однак діалог з позиції сили Україна не вестиме.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
На абсурд - абсурдом. Запропонувати до обміну повернуті з Європи кримські раритети на українських втікачів, котрі знайшли притулок на території РФ...
Відповісти