На Волині визначили найкращих начальників караулів

На Волині визначили найкращих начальників караулів
4 серпня нагородили найкращих начальників караулів.

Про це повідомляє ДСНС у Волинській області.

Переможцям вручили грамоти та годинники. Переможцем в номінації «Кращий начальник караулу з охорони населених пунктів» визнаний старший лейтенант служби цивільного захисту Сергій Зданевич, а начальник караулу ДПРЧ-5 м. Нововолинська лейтенант служби цивільного захисту Мирослав Люшко отримав свою нагороду як «Кращий молодий начальник караулу».

При оцінюванні учасників конкурсу фахівцями апарату управління ДСНС області бралися до уваги рівень володіння конкурсантами теоретичними знаннями, виконання нормативів із спеціальної підготовки, морально-психологічні та вольові якості. Також бралося до уваги вміння начальників варти керувати діями підпорядкованого особового складу під час гасіння пожеж, ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій на основі реальних ситуацій протягом року.

«Цей конкурс проводиться щорічно серед начальників караулів державних пожежно-рятувальних частин ДСНС і його головною метою є визначення кращих фахівців для заохочення інших до підвищення рівня професійної майстерності. Це сприятиме зразковому виконанню службових обов’язків з охорони життів людей та об’єктів господарювання», - підсумував начальник управління ДСНС області Володимир Грушовінчук.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
На Волині визначили найкращих начальників караулів
05 серпень, 2015, 10:23