У День Незалежності лучани хочуть приєднатися до вшанування полеглих у зоні АТО

У День Незалежності лучани хочуть приєднатися до вшанування полеглих у зоні АТО
Волонтери Луцька та учасники АТО підготували звернення до міського голови з проханням приєднатися до вшанування полеглих бійців у зоні АТО.

Про це повідомляє у Facebook волонтер Наталія Ариванюк.

"Останній рік для всього населення України став великим випробуванням. На сьогоднішній день, наша держава фактично перебуває у стані війни з терористами, які посягли на державний суверенітет України, її територіальну цілісність, а також незалежність. Також у серпні цього року виповнюється гірка річниця «Іловайського котла» – трагічної загибелі сотень українських бійців, сотні військовослужбовців було поранено та сотні бійців захоплено в полон, де перебувають по даний час, доля багатьох українських військових досі невідома...

24 серпня 2015 року, в День Незалежності України, міста нашої держави приєднуються до надзвичайно важливої всеукраїнської акції – вшанування загиблих на сході Героїв. У цей день рівно о 14 годині 00 хвилин на вулицях міст на одну хвилину зупинять рух транспортні засоби та звуковими сигналами автомобілів вшанують пам'ять загиблих воїнів в зоні АТО. Наше місто, яке теж зазнало втрат його найкращих синів, повинне приєднатись до цієї всеукраїнської акції, та символічно вшанувати пам'ять земляків..."

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
З святом, земляки! З святом демократії і свободі!!! Виповнюється славна річниця-70 років атомного бомбардування Хіросіми і Нагасаки.
Відповісти
Останні новини
У День Незалежності лучани хочуть приєднатися до вшанування полеглих у зоні АТО
05 серпень, 2015, 16:28