З Волині знову передали допомогу дітям переселенців

З Волині знову передали допомогу дітям переселенців
Від початку курятину та ковбасу, а тепер ще й одяг отримали з Волині вихованці дитячого табору «Лісова застава», що в смт. Димер поблизу Києва.

Таку допомогу передав благодійний фонд «Європейський вектор», меценатом якого є нардеп Сергій Мартиняк

Відтак, 32 ящики з гуманітарною допомогою (дитячий одяг, взуття, іграшки та інше), яку спонсорували німецькі партнери фонду, розподілять між дітьми, які відпочивають та проходять психологічну реабілітацію у цьому таборі. 

А це діти переселенців, діти, які живуть у звільнених чи прифронтових населених пунктах, діти учасників АТО. Крім того, вже вчетверте підприємства агропромгрупи «Пан Курчак» завозять сюди курятину та ковбасу, адже табір функціонує лише завдяки благодійникам, каже його керівництво. Відповідно і харчі для дітей – це теж допомога від небайдужих.

«До мецената фонду Сергія Мартиняка звернулися з проханням допомогти продуктами для вихованців табору. Він відгукнувся, і ми вже у липні передали 340 кілограмів курятини (ТзОВ «Губин») та 85 кілограмів вареної ковбаси (ТзОВ «ВМП») на суму 14 тисяч гривень. Ці підприємства входять в агропромгрупу «Пан Курчак», яка працює на Волині, та виготовляють якісну і смачну продукцію. На прохання керівництва табору, завозимо її щотижня. До речі, дітям у таборі вона дуже подобається, кажуть вихователі, і це не може не тішити», - розповіла керівник благодійного фонду «Європейський вектор» Галина Ведрич.

За її словами, підприємства та фонд і цього місяця підтримуватимуть табір продукцією, аби діти мали повноцінне харчування, - таке рішення Сергія Мартиняка.

Довідково: табір «Лісова застава»  запрацював торік у липні. Його вихованцями, а це діти переселенців, діти, які живуть у звільнених чи прифронтових населених пунктах, діти учасників АТО, опікуються волонтери. Тим часом допомагають закладу небайдужі люди. Тому будь-яка спонсорська допомога є доречною.

За зміну (21 день) тут проходять реабілітацію більше сотні вихованців віком від 6 до 17 років. Разом із оздоровленням та розвагами діти відвідують заняття з професійними психологами, адже більшості з них така допомога є вкрай необхідною. Загалом за рік роботи табору тут відпочили та пройшли психологічну реабілітацію півтисячі дітей, в тому числі діти учасників АТО із Волині.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.