У Волинській облраді рекомендують повну блокаду окупованого Донбасу і Криму

У Волинській облраді рекомендують повну блокаду окупованого Донбасу і Криму
5 серпня постійна комісія з питань депутатської діяльності, місцевого самоврядування, захисту прав людини, законності, боротьби зі злочинністю Волинської облради рекомендувала голові облради Валентину Вітру дати доручення апарату підготувати звернення до прем’єр-міністра України та Президента України про повну блокаду окупованих територій Донецької, Луганської областей та АР Крим.

Відповідну пропозицію вніс депутат В'ячеслав Рубльов у своєму депутатському запиті, пише Вголос.

«Прошу вас підготувати звернення до прем’єр-міністра України Яценюка А.П. та Президента України Порошенка П.О. стосовно повної блокади окупованих територій Донецької, Луганської областей та АР Криму. Оскільки ця територія захоплена Російською Федерацією, то й повне енергетичне та харчове забезпечення має надаватися з території агресора», – зазначено у запиті.

У документі також констатується, що поставлені Україною товари використовують для постачання військового контингенту Росії, який було значно збільшено з часів початку конфлікту на Сході України. Крім того, із захопленої території відбувається постійний виїзд бойовиків. В останні тижні значно загострилася ситуація на всій лінії фронту, у відповідь на гуманітарну допомогу бойовики тільки посилюють обстріли із забороненого мінськими угодами важкого озброєння.

«Ніхто не може уявити, щоб під час Другої світової війни ми постачали товари та продукти фашистам. Враховуючи все вище вказане, вважаю, що ухвалення цього рішення поліпшить обороноздатність України», – наголошено в запиті В’ячеслава Рубльова.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 8
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Відразу паралель - фашисти під Ленінградом. Ніхто про простих людей не думає на тих територіях, одним словом нинішні депутати від Волині моральні уроди у яких мозок всох остаточно! Через рік все розвернеться в іншу сторону, що будємо блокувати?
Відповісти
Цікаво, чим завинили прості люди, старенькі дідусі та бабусі, котрі не мали змоги виїхати з окупованої території ? Проних ніхто не думає! Вони нікому не потрібні !((( Точно уроди у нас у владі ! перед виборами в крайності впадають( Їм і продовження війни вигідне. Можна подумати, як введуть повну бокаду, то війна закінчиться і перестануть наших хлопців на смерть посилати (((
Відповісти
Російські фашисти завжди прикриваються дідусями та бабусями.
Відповісти
А українські антифашисти користуються електрикою з Росії та антрацитом з ДНР
Відповісти
Чому Рубльов досi призвища не змiнив? Чому ще не Гривневий? Ганьба!!!
Відповісти
До вiтру...
Відповісти
Глупость. В ЛДНР давно блокада. В Украину ездят через Россию, если надо. Российская граница = 400 верст протяженностью. Гривни уже нет - рубли и украинских товаров. С Крымом аналогично. Зато Барабашовка - пустая. И херсонские аграрии jm.n слезы. Урожай девать некому. Кому сделали хуже?
Відповісти
і ше після цього будуть казати, шо Донецьк - це Україна? а самі ж від нього відмовляються!!
Відповісти
Останні новини
У Волинській облраді рекомендують повну блокаду окупованого Донбасу і Криму
06 серпень, 2015, 11:30