На Волині вантажівка зіткнулася з потягом. ФОТО

На Волині вантажівка зіткнулася з потягом. ФОТО
Водій автомобіля проігнорував вимоги заборонних знаків і світлових сигналів. Внаслідок аварії він отримав тілесні ушкодження, але не госпіталізовувався.

Про це повідомляє прес-служба волинської міліції.

Дорожньо-транспортна пригода трапилася сьогодні близько 7:30 на автодорозі Устилуг-Луцьк-Рівне. 23-річний житель Республіки Польща, керуючи автомобілем «Рено Магнум» із причепом, на переїзді поблизу села Дерно Ківерцівського району зіткнувся з електропоїздом сполученням Рівне-Ковель.

За попередніми даними, водій проігнорував дорожній знак «Проїзд без зупинки заборонено», який встановлено перед залізничним переїздом, не виконав вимогу заборонного звукового сигналу та виїхав на колію.

У результаті автопригоди водій отримав тілесні ушкодження. Після надання медичної допомоги його не госпіталізовували. Рух електропоїзда затримався на 22 хвилини.

За фактом дорожньо-транспортної пригоди розпочато кримінальне провадження за ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху) Кримінального кодексу України. Проводиться слідство.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: потяг, ДТП
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Це вже не перша аварія на цьому перехресті. Невже в наш час так важко обладнати всі переїзди на шляхах відповідно до вимог правил і тоді б подібних аварій було в рази менше. Також з'явились би додаткові робочі місця.
Відповісти
як би ще водії не порушували пдр то взагалі булоб чудово.....Можна подумати водій в перше іхав по цій дорозі і не знав що там переїзд...А знаки для чого???Хоча в нас за цим і не слідкують...в інших областях любо їхати, знаки за декілька метрів видно...і не вболоті чи в кущах..і розмітка видніе....а в нас.....Європа))))))
Відповісти