Луцьк на межі зриву опалювального сезону

Луцьк на межі зриву опалювального сезону
Під час зими лучани можуть залишитись без постійного тепло- та газопостачання.

Про це розповів голова правління ПАТ «Волиньгаз» Мирослав Коротя.

Керівник волинських газовиків розповів, що кошти, які сплачують споживачі за природний газ, перестали надходити на рахунки підприємства. Це означає, що ресурсів на виконання обов’язкових робіт та виплати зарплатні газовика нема.

За його словами, Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сфері енергетики і комунальних послуг, призвела до колапсу у газовій галузі.

«З першого липня цього року оплата від споживачів знаходяться на спеціальному рахунку Ощадбанку. Вже за липень на рахунку держбанку заблоковано 35 мільйонів гривень», - сказав він.

Заступник голови правління з фінансово-економічних питань Андрій Тимчишак зазначив, що ситуація стає все дедалі деструктивною.

«Якщо в найближчу кількість днів ситуація не врегулюється – відбудеться зупинка підприємства», - додав він.

Мирослав Коротя також додав, що існує загроза зриву опалювального сезону. Керівник підприємства відмовився сказати чи залишаться лучани під час зими без тепла та газу, проте він повідомив, що не може гарантувати безперебійного тепло- та газопостачання.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 9
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Дякуємо не передякуємо євромайдановладі за гарячу воду і майбутнє тепло у наших оселях. Ви ще трохи займіть у америкосів не на зброю, а на газ. Тільки несповна розуму можновладець міг думати, що будуть оборотні кошти у підприємства, яке вже третій місяць не надає послуги!!
Відповісти
Цей бардак є наслідком дій ментовсько-злодійської ригіональної влади та російсчької окупації.
Відповісти
Ти сам віриш в те що пишеш?
Привели до влади ще більше зло аніж було...і ще кивають в сторону когось.
Вимикай вже ящик телевізійний - бо до добра таке не доведе.
Відповісти
Цікаво, чого чекають наші можновладці на місцях та й у "центрі" ? Невже їх ніхто не інформує про цю ситуацію? Невже не можна заздалегідь подбати про вирішення проблем опалювального сезону, а не чекати поки зима прийде і тоді чухати потилицю ? (((
Відповісти
Якщо по суті - то ягідки почнуться перед Новим Роком. А зараз - це просто квіточки бруньки свої розпушують.
Відповісти
Надо просто гнать в шею это бездарное руководство и сразу все будет и горячая вода и тепло в домах.
Відповісти
это руководство подписывают всякие "секретный договор", а потом у нас воды горячей нет по полгода!!! Как минимум посадить такое руководство надо.
Відповісти
Ти спочатку розберись, хто договір підписав, а потім вже коментуй, а то: "чув дзвін і не знаю не він".
Відповісти
10.08.2015р. повертаючись додому, замітив на дверях під'їзду оголошення приблизно такого змісту "Шановні мешканці таких то квартир... 11 числа не буде газу"... Це б було нічого, але у нас є ДОШКА ДЛЯ ОГОЛОШЕНЬ... спробувавши зняти це оголошення з дверей, але не вийшло, так як на нього вилили напевно пів банки клею... Зателефонувавши на гарячу лінію Волиньгазу, попросив направити працівника, який пошкодив двері, щоб зняв те що наклеїв, мені відповіли що сьогодні вже пізно, телефонуйте завтра за таким номером... Телефонувавши за тим номером пів ранку, я так і не почув голосу на іншому кінці проводу. Вирішив зателефонувати на кол центр, мені повідомили що вони таким не займаються і мені потірбно телефонувати у приймальну, в приймальні мені сказали щоб телефонував в їх домофону службу, там повідомили що вони це не робили, але ще є декілька служб, звертайся туди. Ще в 2 службах сказали що це також не вони робили, звертайтесь на колл центр. В кол центрі сказали що приймуть скаргу, але я повинен назвати їм ПРІЗВИЩЕ на кого хочу поскаржитись!!! Якщо не можу, то звертайся в приймальну, в них є дані хто це міг зробити... Знову зателефонувавши в приймальну почув, що вони не можуть допомогти і я можу звернутись на гарячу лінію... Зателефонувавши вже туди, почув ТАК ВИ ВЧОРА ТЕЛЕФОНУВАЛИ І Я СКАЗАЛА ЩО НЕ МОЖУ ДОПОМОГТИ, А ЧОГО ПРИЙМАЛЬНЯ НАПРАВИЛА СЮДИ, МЕНІ НЕ ВІДОМО. Ось так наш ВолиньГаз шкодить майно громадян, а винного не знайти !!! А як не законно нараховувати куби газу з 3 до 4,5 на людину, то вони мастаки. В договорі не прописано, що коли відключили гаряче водопостачання, населення повинно сплачувати більше за газ (але це вже прописали в новому договорі, який населення повинно саме заповнити в 3 примірниках і понести на підпис волиньгазу).
Відповісти
Останні новини
Луцьк на межі зриву опалювального сезону
06 серпень, 2015, 12:26