«Школа плавання» залучає дітей до спортивно-масових заходів. ФОТО

«Школа плавання» залучає дітей до спортивно-масових заходів. ФОТО
5 серпня 2015 року працівниками Волинського обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» було здійснено виїзд до дитячого оздоровчого табору ім. О. Кошового, що знаходиться в селі Дачне Ківерцівського району в рамках Всеукраїнських спортивно-масових заходів за програмою «Школа плавання».

Метою таких заходів є навчання дітей плавання на відкритих водоймах в літній оздоровчий період, популяризація здорового способу життя, організація змістовного дозвілля та залучення дітей до рухової активності у канікулярний період.

Для вихованців табору було організоване свято Нептуна, під час якого у веселій ігровій формі діти знайомились з правилами безпеки поводження на воді. Після урочистої частини свята в спеціально облаштованому басейні діти змагались в естафетах на воді зі спортивним інвентарем, який був наданий Всеукраїнським центром фізичного здоров'я населення «Спорт для всіх».

Також під час заходу була проведена спортивна вікторина на олімпійську тематику, так що усі бажаючі мали змогу перевірити свої знання у сфері спорту.

Всього у заході взяло участь 175 дітей-сиріт вихованців табору різних вікових категорій. Переможці та призери заходів були нагороджені дипломами та спортивним інвентарем від організаторів змагань.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
«Школа плавання» залучає дітей до спортивно-масових заходів. ФОТО
06 серпень, 2015, 15:25