Луцька міська рада вимагає розпустити Верховну

Луцька міська рада вимагає розпустити Верховну
Луцька міська рада прийняла звернення до Президента, Ради національної безпеки та оборони та Генерального прокурора України, у якому вимагає розпустити Верховну Раду та позбавити громадянства авторів мовного законопроекту.

Про це стало відомо 5 червня під час позачергової сесії міської ради.

Депутати Луцької міськради висловили своє обурення прийнятим законопроектом.

Андрій Козюра вважає, що для депутатів Верховної Ради «цілісність української держави – ніщо». Він сказав, що закон прийняли «в наглий антиконституційний спосіб».

Секретар міської ради Григорій Пустовіт запропонував членам фракції Партії регіонів вийти з неї. За його словами, вони також не задоволені законопроектом.

В тексті звернення йдеться:

«1. Недопустити підписання антиукраїнського законопроекту Президентом України Віктором Януковичем. У випадку його підписання Віктор Янукович остаточно втратить свою легітимність і зобов’язаний піти у відставку.

2. Розпустити Верховну Раду України як орган, який втратив свої законодавчі конституційні функції і через дії провладної більшості перетворився у відвертий інструмент наступу на українську мову, історію, ідентичність.

3. Позбавити українського громадянства авторів цього законопроекту – Вадима Колесніченка і Сергія Ківалова, як відвертих україноненависників і притягнути їх до кримінальної відповідальності за тотальне нехтування Конституції України».

У тексті також є заклик до громадян України брати активну участь в акціях протесту.

«Ми повинні зробити все для того, щоб зламати хребет відвертим ворогам українців», – пишуть автори звернення.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А хіба в нас у міській раді є розумні люди???:)Краще б вони себе розпустили.Думаю,що жоден лучанин би тоді не шкодував.Хабарництво,перебігання з одного табору до іншого,повна зневага до думки лучан,постійна гризня між собою.Це лише невеликий список "достоїнств" цієї міської ради.Та що шановні,зробіть приємне лучанам,підіть туди ж куди ви Верховну раду посилаєте...
Відповісти
ну нічого ж собі!
отак! Знай наших!
Відповісти
Останні новини
Луцька міська рада вимагає розпустити Верховну
05 липень, 2012, 13:50