У Києві відправили у психлікарню «газового терориста» з Донбасу

У Києві відправили у психлікарню «газового терориста» з Донбасу
Переселенець з Донбасу, який тримав у страху жителів багатоповерхівки і називав себе Дартом Вейдером, опинився у психлікарні.

Про це йдеться у сюжеті ТСН.

Своє житло він облаштував токарним верстатом, верстатом фрезерним і декількома компресорами. Сусіди перелякалися, коли побачили, як орендар через вікно заправляє авто побутовим газом.

Через скарги сусідів у вівторок йому перекрили газ, відімкнули світло і зрештою забрали до райвідділка. Однак за годину він уже ішов без кайданок, з кавуном, дуже сердитий і знову налякав сусідів.

«Він казав, що покаже, як живуть на Донбасі, усіх підірве», – розповідають сусіди.

Довелося викликати поліцію повторно. Поліцейські приїхали і викликали швидку, яка відвезла його до психлікарні на Фрунзе. Звідти переселенець ще не повернувся. Але до квартири навідався справжній власник, якого увесь цей час шукали.

«Я сам в шоці», – каже він. Власник розповідає, що орендаря знайшли ріелтори, договір оренди уклав на рік, але угоду вже розірвали.

Він вірить, що переселенець забере свої верстати, але дозволив комунальникам вивезти з квартири балони з газом. Вони увесь час валялися на підлозі. Операцію на мобільні ретельно фіксують сусіди.

Однак люди не вірять, що спокій повернеться у їхній будинок. Принагідно дітей з квартир повивозили, а на лавці облаштували цілодобове чергування – чекають на сусіда.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Скажених тварин пристрелюють.
Відповісти
Останні новини
У Києві відправили у психлікарню «газового терориста» з Донбасу
07 серпень, 2015, 04:37