Житель Локачинського району зберігав антикварну зброю

Житель Локачинського району зберігав антикварну зброю
У чоловіка вилучили гвинтівку Мосіна без дозвільних документів. Гвинтівку підсудний викопав у лісовому масиві поблизу села Войнин Локачинського району.

Тож антикварну знахідку чоловік приніс додому та заховав у будинку. За словами волинянина, зброю хотів показати колекціонерам, щоби передати її в музей або ж продати, йдеться на офіційному сайті УМВС у Волинській області.

Міліціянти вилучили заборонену знахідку та розпочали кримінальне провадження. Проведена експертиза підтвердила, що гвинтівка є нарізною вогнепальною зброєю.

За вчинення кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 263 Кримінального кодексу України, Локачинський районний суд призначив чоловіку три роки в'язниці, встановивши рік іспитового терміну. А вилучену гвинтівку, згідно з рішенням суду, знищено.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Смішно це звучить. Гвинтівка мосіна очивидно з першоі світовоі, ща той час яка вона провела в землі вона вже не придатна до використання,по фото можу судити що 85%що вона не процде експертизу на воггепальну зброю,журналюги роздуваюьь
Відповісти
Останні новини
Житель Локачинського району зберігав антикварну зброю
07 серпень, 2015, 11:30